ΚΥΠΡΟΣ

Σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού του δράστη του φονικού στη Λεμεσό

Σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού του δράστη του φονικού στη Λεμεσό

Άφαντος παραμένει ο δράστης του χθεσινοβραδινού φονικού στη Λεμεσό, με θύμα τον 23χρονο Αποστόλη Αθανασίου, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Αστυνομίας για εντοπισμό του, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης.

Ο άτυχος 23χρονος είχε σταθμεύσει το όχημα του δίπλα από ανοικτό χώρο για να μεταβεί στην οικία του, όταν ο 22χρονος γείτονας του, του ζήτησε να το απομακρύνει, με αποτέλεσμα να λογομαχήσουν για λίγο. Κι ενώ το θύμα μετακίνησε το όχημα του σε άλλο σημείο, ο 22χρονος εμφανίστηκε κρατώντας ένα μαχαίρι, με το οποίο τραυμάτισε θανάσιμα το γείτονα του στην αριστερή πλάγια θωρακική χώρα, στο ύψος του μαστού.

Αμέσως ο δράστης επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε ενώ στη σκηνή κατέφθασαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και ασθενοφόρο, που μετέφερε τον 23χρονο στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο δράστης, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και τελούσε υπό την επίβλεψη του Γραφείου Ευημερίας, είχε επιτεθεί ξανά με μαχαίρι εναντίον άλλου προσώπου πριν από δυο χρόνια, ενώ υπήρξε τρόφιμος ψυχιατρικού ιδρύματος στη Λευκωσία.