ΚΥΠΡΟΣ

Τα κατεχόμενα διαφημίζονται ως τουριστικός προορισμός στη Φιλανδία

Τα κατεχόμενα διαφημίζονται ως τουριστικός προορισμός στη Φιλανδία

Μεγάλη διαφήμιση γίνεται για την «Βόρεια Κύπρο» στην Φιλανδία.

Σύμφωνα με ταξιδιωτικό άρθρο της ευρείας Κυκλοφορίας εφημερίδας ETELÄ-SUOMEN SANOMAT, γνωστή Φινλανδική Τουριστική Εταιρεία η Lomapassi oy άρχισε από αυτό το Φθινόπωρο tailor-made (εξατομικευμένες) διακοπές στο λιμάνι της Κερύνειας..

Συνεχίζοντας το δημοσίευμα αναφέρει ότι στην διοργάνωση περιλαμβάνονται πεντάστερα ξενοδοχεία στην Κερύνεια και συνάμα αλλά 11 ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή της Κερύνειας.

Διοργανώνουν επίσης από την Φινλανδία στην Κερύνεια ταξίδια για τους φίλους του γκολφ ( ένα ευρέως διαδεδομένο άθλημα στην Φινλανδία), επισημαίνοντας ότι προσφέρονται 11 συνολικά γήπεδα γκολφ.

Το ταξίδι από το Ελσίνκι στο Ercan (αεροδρόμιο της Τύμπου) διαρκεί 7 ώρες γιατί η πτήση φτάνει μέχρι την Κωνσταντινουπολη και από κει γίνεται μέσω παραλίων της Τουρκίας στο λιμάνι της Κερύνειας.

Το δημοσίευμα τέλος αναφέρεται σε τιμές διαφόρων αγαθών και υπηρεσιών τονίζοντας ότι είναι πολύ προσιτές (πχ η μπύρα pint λιγότερο από δύο ευρώ, ενοικίαση αυτοκινήτου 20 ευρώ ημερησίως και το εισιτήριο του λεωφορείου από Κερύνεια στη Λευκωσία κάτω από 2 ευρώ.)...

Αυτά περίπου αναφέρει το δημοσίευμα της ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδας ETELÄ-SUOMEN SANOMAT σε 'άρθρο που διαφημίζει την κατεχόμενη Κύπρο.