ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 6χρονης Σιέρα

Κύπρος: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 6χρονης Σιέρα
offsite.com.cy

Τελέστηκε στο Επισκοπειό η εξόδιος ακολουθία για τη Σιέρα, το 6χρονο θύμα του Κύπριου serial killer, και η σορός της θα μεταφερθεί, μετά από επιθυμία του πατέρα της, στη Ρουμανία, όπου θα ταφεί.

Σύμφωνα με το offsite.com.cy, η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής Ησαΐα στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Αποστόλου Ανδρέα και πάντων των εν Ρωσία διαλαμψάντων Αγίων Επισκοπειού.

Λευκά άνθη τοποθετήθηκαν στο λευκό φέρετρο, το όποιο μετέφεραν οι άνδρες που διενέργησαν τις έρευνες και εντόπισαν τα θύματα του κατά συρροή δολοφόνου προς και από τον ναό. «Παρών» και ο δύτης που βρήκε το πτώμα της 6χρονης στη λίμνη Μεμί.

«Δεν πρέπουν λόγια σε αυτές τις στιγμές», είπε όταν ρωτήθηκε από το ΚΥΠΕ πώς νιώθει.

Ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής Ησαϊας στον λιτό επικήδειο που εκφώνησε και επαναλήφθηκε στα ρουμάνικα και στα αγγλικά είπε ότι Ελληνοκύπριοι, Ρουμάνοι, Φιλιππινέζοι και όλοι οι κάτοικοι της Κύπρου, αλλά και άνθρωποι από όλο τον κόσμο ενώνουμε τις προσευχές μας για την ανάπαυση των ψυχών της εξάχρονης και της μητέρας της και αναπέμπουμε δεήσεις προς τον Ιησού να απαλύνει τον πόνο του πατέρων και των συγγενών τους.

«Αντίο Σιέρα, αντίο άγγελε μας. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Αιωνία σου η μνήμη», συμπλήρωσε.

Η 6χρονη κηδεύτηκε δημοσία δαπάνη, όπως και τα υπόλοιπα θύματα του serial killer, ένα και πλέον χρόνο μετά τη δολοφονία της.

Η Sierra όπως και η μητέρα της Μαρί Ρόουζ, δολοφονήθηκαν στις 4 Μαϊου 2018 από τον Νίκο Μεταξά. Η ταφή της Μαρί Ρόουζ ακόμα να διευθετηθεί.

Η Μαρί Ρόουζ ήταν το πρώτο θύμα, που εντοπίστηκε σε φρεάτιο στο Μιτσερό. Η 6χρονη είναι το τελευταίο θύμα που εντοπίστηκε. Αυτό κατέστη δυνατό στις 12 Ιουνίου 2019 στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο. Η σορός της βρέθηκε τυλιγμένη σε σεντόνι.

Η σορός της Μαρί Ρόουζ εντοπίστηκε από ξένους περιηγητές στο μεταλλείο Μιτσερού το απόγευμα της 14ης Απριλίου

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Βάσεις 2019: Παράταση στην υποβολή των μηχανογραφικών - Η νέα προθεσμία

ΠΡΟΣΟΧΗ - 112: Δείτε το μήνυμα που θα λάβετε σε ΕΚΤΑΚΤΗ ανάγκη