MEDIA

Μαίρη Συνατσάκη: Η φωτογραφία με το εντυπωσιακό εφέ που «έριξε» το Instagram (pics)

Μαίρη Συνατσάκη: Η φωτογραφία με το εντυπωσιακό εφέ που «έριξε» το Instagram (pics)

Ακόμα μια εντυπωσιακή ανάρτηση…

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι από τις πρώτες στην Ελλάδα που ανακάλυψε το Instagram και μάλιστα λίγα χρόνια μετά κατάφερε να το κάνει δουλειά και να ασχολείται σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα με αυτό.

Κάθε ανάρτησή της είναι εντυπωσιάζει από την αρτιότητα της ενώ οι followers της 680 χιλιάδες.

Λόγω καλοκαιριού η Ελληνίδα influencer ανεβάζει το τελευταίο διάστημα υπέροχες φωτογραφίες με μαγιό. Η τελευταία της ανάρτηση μάλιστα έχει και ένα εντυπωσιακό εφέ. Για την ακρίβεια η «Mairiboo» (όπως είναι γνωστή στο Instagram) έχει «φορέσει» πολύχρωμα φτερά!

Και όπως σχολίασε και κάποιος; Από πότε οι νεράιδες βγαίνουν στη στεριά;

Δείτε στην gallery την εντυπωσιακή φωτογραφία:

Η Μαίρη Συνατσάκη ξεκίνησε την καριέρα της στον χώρο του θεάματος το 2005 όταν πέρασε από οντισιόν για το μουσικό κανάλι MAD, όπου παρέμεινε τελικά για 9 ολόκληρα χρόνια. Η πρώτη της δουλειά εκεί ήταν η εκπομπή "Playroom" (2005-2006) ενώ ακολούθησαν οι εκπομπές "Yours Space" (2007) με τους Δημήτρη Ουγγαρέζο και Αλέξανδρο Συμηριώτη, "MAD Day Live" (2008) και άλλες, με τελευταία το "Homemade" (2014).

Ενδιάμεσα, όσα χρόνια εργάζονταν για το MAD, ξεκίνησε και η παρουσία της σε κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, με πρώτη εμφάνιση στην εκπομπή του ΑΝΤ1, "Elatte" (2010) όπου παρουσίαζε η Ράνια Θρασκιά.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Βηρυτός: «Πάρτε το νιτρικό αμμώνιο, θα σας διαλύσει» - Η προειδοποίηση που αγνόησαν!