MEDIA

Σαββίδης προς στελέχη OPEN: «Προχωρήστε άμεσα στο σχεδιασμό της νέας χρονιάς»

Σαββίδης προς στελέχη OPEN: «Προχωρήστε άμεσα στο σχεδιασμό της νέας χρονιάς»

«Δεν ασχολούμαστε με φήμες και ψέματα», το μήνυμα που έστειλε ο Ιβάν Σαββίδης στα στελέχη του OPEN.

Στην ολοκλήρωση του σχεδιασμού της νέας χρονιάς προχωρά η διοίκηση του OPEN. Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα των διευθυντών βρέθηκε το Σάββατο το μεσημέρι σε τηλεδιάσκεψη με τον μέτοχο του τηλεοπτικού σταθμού, Ιβάν Σαββίδη, και στενούς συνεργάτες του για την παρουσίαση του πλάνου για το 2021.

Ο Ιβάν Σαββίδης κατέστησε σαφές πως τα σενάρια περί πώλησης του OPEN είναι ανυπόστατα, ζητώντας από τη διοικητική ομάδα να προχωρήσει στο σχέδιο υλοποίησης του πλάνου στρατηγικής για τη νέα χρονιά.

«Οι δυσκολίες της πανδημίας δεν πρέπει να μας φοβίζουν, δεν πρέπει να κάμψουν την προσπάθεια που ήδη γίνεται. Εγώ είμαι και θα είμαι κοντά σας. Θέλω να υιοθετήσουμε το συντομότερο δυνατό μια νέα αναπτυξιακή στρατηγική, βασισμένη στην καινοτομία και τις φρέσκιες ιδέες», φέρεται να δήλωσε, παροτρύνοντας την ομάδα να υιοθετήσει καινοτόμες πρακτικές, ώστε το κανάλι να λειτουργεί εύρυθμα και αποτελεσματικά κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, όπως η πανδημία που επέφερε μια σειρά από αλλαγές και αναγκαίες προσαρμογές και στην τηλεοπτική βιομηχανία.

Τα ανώτατα στελέχη του OPEN παρουσίασαν στον μέτοχο τα συνολικά αποτελέσματα από το σχεδιασμό που έγινε στην πρώτη φάση της πανδημίας, αλλά και το στρατηγικό πλάνο για τους επόμενους μήνες, μέχρι το τέλος του έτους και το πρώτο εξάμηνο του ’21.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Webex: Απίθανα πράγματα στην τηλεκπαίδευση! Αλλάξαν... νύχτα τον τρόπο πρόσβασης των παιδιών