MEDIA

Πηνελόπη Πλάκα: Έφτασα στα όρια της κατάθλιψης – Πώς με έσωσε μια γειτόνισσα

 Πηνελόπη Πλάκα

Σε εξομολόγηση για τη δύσκολη περίοδο της ζωής της στην οποία έφτασε στα όρια της κατάθλιψης προχώρησε η Πηνελόπη Πλάκα

Η Πηνελόπη Πλάκα μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη δύσκολη περίοδο της ζωής της στην οποία, όπως είπε, έφτασε στα όρια της κατάθλιψης αποκαλύπτοντας ότι αυτή την που την έσωσε ήταν μια γειτόνισσά της.

«Έφτασα κάποια στιγμή στα όρια της κατάθλιψης, με βοήθησε ψυχολόγος. Δεν καταλάβαινα τι έχω αλλά καταλάβαινα ότι ήμουν κλεισμένη σε ένα σπίτι για 7 μήνες. Είχα τα παντζούρια κλειστά, δεν έβλεπα κόσμο, δεν μιλούσα στο τηλέφωνο» είπε αρχικά η ηθοποιός

«Το κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ πέρα… Ναι άλλες φορές πηγαίνω σε ψυχολόγο κι άλλες όχι», συνέχισε η Πηνελόπη Πλάκα.

Η ηθοποιός μίλησε και για τη συμμετοχή της στην κωμική σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο», λέγοντας ότι περνάει πολύ καλά στα γυρίσματα ενώ δήλωσε πολύ χαρούμενη που συμμετέχει στην καινούργια εποχή της ΕΡΤ.

Η Πηνελόπη Πλάκα αναφέρθηκε, τέλος, και στον σύντροφό της τα τελευταία τρία χρόνια, τον Θοδωρή, περιγράφοντας την ευτυχία που βιώνει στο πλευρό του ενώ στην ερώτηση αν είναι έτοιμη να παντρευτεί και να γίνει σύντομα μητέρα απάντησε:

«Δεν είμαι έτοιμη να παντρευτώ και να γίνω μητέρα, έχω κάποια άλλα πράγματα να λύσω».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κωδικός «ελεύθερο καλοκαίρι»: «Πίσω» από το διάγγελμα Μητσοτάκη - Τα εμβόλια και οι μετακινήσεις