MEDIA

Survivor Spoiler 23/5: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα – Οι νέοι κόκκινοι και μπλε του παιχνιδιού

Survivor Spoiler 23/5: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα – Οι νέοι κόκκινοι και μπλε του παιχνιδιού

Survivor Spoiler 23/5: Ομαδικό αγώνισμα στο επεισόδιο της Κυριακής στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ με τους παίκτες να αλλάζουν ξανά… χρώματα στις μπαντάνες τους.

Το Survivor έχει γίνει πλέον ατομικό, όμως, μια φορά την εβδομάδα όταν υπάρχει αγώνισμα επάθλου οι παίκτες χωρίζονται σε ομάδες και διεκδικούν από κοινού είτε φαγητό, είτε την επικοινωνία με αγαπημένα τους πρόσωπα. Κόκκινοι και μπλε αλλάζουν διαρκώς στρατόπεδα και πλέον δεν παίζει τόσο ρόλο η αρχική ομάδα του καθενός, αλλά οι συμπάθειες και οι «κλίκες» που έχουν δημιουργηθεί στο παιχνίδι.

Κάπως έτσι, στο επεισόδιο της Κυριακής θα δούμε παίκτες που μέχρι πρότινος είχαν αρχίσει να συμπαθούν ξανά τον Τριαντάφυλλο να εξαπολύουν τρομερές επιθέσεις εναντίον του γνωστού τραγουδιστή. Ειδικότερα ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν εκτός εαυτού, θίγοντας το θέμα των τραυματισμών που επικαλείται διαρκώς ο Τριαντάφυλλος για να μην αγωνίζεται αλλά να καρπώνεται ωστόσο τα έπαθλα σε περίπτωση νίκης της ομάδας του.

Στο επεισόδιο της Κυριακής (23.05), λοιπόν, οι παίκτες του Survivor θα χωριστούν ξανά σε ομάδες και στο αγώνισμα επάθλου θα γίνει πραγματική… μάχη. Η νέα κόκκινη ομάδα θα αποτελείται από τους: Τριαντάφυλλος, Σάκης Κατσούλης Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ελένη Χαμπέρη. Η νέα μπλε ομάδα θα αποτελείται από τους: Ηλίας Μπόγδανος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Καρολίνα Καλύβα, Γιώργος Κορόμι.

Παρότι φαίνεται η μπλε ομάδα να υπερτερεί, κυρίως στους άνδρες, τα spoilers δείχνουν νίκη των κόκκινων. Η υπεροχή στα κορίτσια φαίνεται πως θα κάνει τη διαφορά, ενώ μετά τις νέες συγκρούσεις θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε τις αντιδράσεις που θα ακολουθήσουν αλλά και τα αγωνίσματα για την ατομική ασυλία από τη νέα εβδομάδα…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Απαιτούμε την απελευθέρωση των επιβατών – Αρκετά με τη Λευκορωσία