MEDIA

Έξαψη Spoiler: Νέοι έρωτες και αποκαλύψεις

Έξαψη Spoiler

Στη δίνη νέων εξελίξεων θα βρεθούν οι ήρωες της «Έξαψης» αυτή την εβδομάδα

Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς:

Δευτέρα 21 Ιουνίου

Επεισόδιο 67

Η Κλαίρη δέχεται ένα τηλεφώνημα, από την Αγάπη, που την ανησυχεί. Η Εβίτα μοιάζει ενθουσιασμένη, μετά το ερωτικό βράδυ, που πέρασε με το Τζανή. Μια τυχαία συνάντηση, θα φέρει στη μνήμη της Βίκυς στοιχεία, που ξεκλειδώνουν την υπόθεση. Ο Τζώρτζης λέει στη Μυρσίνη να αναλάβει την υπόθεση του Γιάννου, ζητώντας τη να τον βγάλει από τη φυλακή, μέχρι τη μέρα της δίκης του. Ο Αλέξανδρος δείχνει στην Κλαίρη ότι είναι στο πλευρό της, ουσιαστικά. Ακόμα και με την υγεία του να καλυτερεύει, ο Γιάννος παραμένει απαισιόδοξος για το μέλλον του.

Τρίτη 22 Ιουνίου

Επεισόδιο 68

Η Μυρσίνη αποφασίζει να αναλάβει την υπόθεση του Γιάννου. Η πρώτη τους συνάντηση, δίνει στο Γιάννο, ελπίδα, για τη συνέχεια. Η Εβίτα είναι χαμένη. Σαν, ξαφνικά, να μη μπορεί να διαχειριστεί όλες τις αλλαγές, που ήρθαν, στη ζωή της, τον τελευταίο χρόνο. Ο Κωστής και η Μαρίνα, χτίζουν της σχέση τους από την αρχή. Ο Αλέξανδρος ανακοινώνει στην Κλαίρη, ότι θα πάνε μαζί, να δουν την Αγάπη. Η Ζωή απολογείται στο Τζώρτζη, για την απουσία της, όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν παίρνει, από εκείνον, την ανταπόκριση που περιμένει. Η μέρα της αποφυλάκισης του Μηνά, πλησιάζει.

Τετάρτη 23 Ιουνίου

Επεισόδιο 69

Όταν ακούει τη Τζόυ να τραγουδά, ο Τίμος συνειδητοποιεί πόσο του έχει λείψει και πόσα νιώθει για εκείνη. Η Μαρίνα κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, περιμένοντας να βγει το ένταλμα σύλληψης. Ο Ορφέας την καθησυχάζει. Ξέρουν και οι δύο ότι βρίσκονται πολύ κοντά στο τέλος της υπόθεσης. Η Εβίτα και ο Αλέξανδρος ανακοινώνουν, επίσημα, το διαζύγιό, στα παιδιά τους. Ο Μηνάς αποφυλακίζεται. Μαζί με τον Ορφέα, ετοιμάζονται να πιάσουν, επιτέλους, τον πραγματικό ένοχο. Η Κλαίρη, με τους δύο συνοδούς της, πηγαίνει να συναντήσει την Αγάπη.

Πρωταγωνιστούν: Τάσος Νούσιας, Ιωάννα Παππά, Αναστασία Παντούση, Κωνσταντίνος Κάππας, Νίκος Πουρσανίδης, Γιούλικα Σκαφιδά, Κίμων Κουρής, Σοφία Μανωλάκου. Στο ρόλο της Ίριδας η Λουκία Πιστιόλα. Στο ρόλο του Τζώρτζη ο Νίκος Νικολάου. Στο ρόλο του Ορφέα ο Ιωσήφ Πολυζωίδης. Στο ρόλο της Ζωής η Λουκία Παπαδάκη. Στο ρόλο του Τζανή ο Αλέκος Συσσοβίτης.

Επίσης παίζουν οι: Γιώργος Μπανταδάκης, Άρης Αντωνόπουλος, Ντένια Ψυλλιά κ.α

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Το κινητό του δολοφόνου πρόδωσε τα ψέματά του – Λεπτό προς λεπτό οι κινήσεις του πιλότου