MEDIA

Big Brother: Οι εκπλήξεις της πρεμιέρας και η γνωριμία του κοινού με τους παίκτες

Big Brother: Οι εκπλήξεις της πρεμιέρας και η γνωριμία του κοινού με τους παίκτες

Big Brother - Όλες οι ειδήσεις: Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής (29/8) ο δεύτερος κύκλος του δημοφιλούς ριάλιτι του ΣΚΑΪ, με φρέσκο αέρα, νέα πρόσωπα και νέο παρουσιαστικό δίδυμο

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η Ναταλί Κάκκαβα και η Αφροδίτη Γραμμέλη έδωσαντο σήμα έναρξης της 2ης σεζόν του Big Brother 2. Το φετινό παιχνίδι θα έχει κρυμμένα μυστικά που θα αποκαλύπτονται όπως θα κάνουν και οι 14 πρωταγωνιστές που θα φιλοξενεί.

Αφού μπήκαν οι πρώτοι τέσσερις από τους νέους παίκτες στο «φρέσκο» και ανακαινισμένο σπίτι που θα τους φιλοξενεί, οι παρουσιαστές πραγματοποίησαν και την πρώτη σύνδεση. Κατά την διάρκεια της σύντομης συνομιλίας οι παίκτες είπαν τις πρώτες εντυπώσεις τους, ενώ σχολίασαν και... ο ένας τον άλλον μετά από παρότρυνση της παραγωγής.

Στο πλατό βρέθηκε προηγουμένως και η νικήτρια του περσινού κύκλου Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η οποία έδωσε τις δικές της συμβουλές στους νέους παίκτες.

Για την καλύτερη γνωριμία του κοινού με τους 14 νέους παίκτες παίκτες θα ζήσουν την εμπειρία του «Μεγάλου Αδερφού» και θα διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ, δημιουργήθηκαν και τα αντίστοιχα βίντεο στα οποία δίνουν μερικές πρώτες πληροφορίες για τους ίδιους..

Γνωρίστε την Σαμάνθα Μίσοβιτς

Γνωρίστε τον Μελέτη Γαβαλά

Γνωρίστε τον Στέφανο Νικολό

Γνωρίστε την Γιώτα Μυλωνά

Γνωρίστε τον Steve Milatos

Γνωρίστε τον Ισίδωρο Δούνη

Γνωρίστε την Ευδοκία Τσαγκλή

Γνωρίστε την Ελένη Σπανού

Γνωρίστε τον Νίκο Τακλή

Γνωρίστε την Μαίρη Βαρσάμη

Γνωρίστε την Σύλια Καραμολέγκου

Γνωρίστε τον Παναγιώτη Πέτσα

Γνωρίστε την Ανχελίτα

Γνωρίστε τον Κώστα Στυλιανάκη

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χαϊμπατουλάχ Αχουντζάντα: Στην Κανταχάρ ο ηγέτης των Ταλιμπάν - «Σύντομα θα εμφανιστεί δημοσίως»