MEDIA

Big Brother: Ανατροπή μετά το αγώνισμα του veto – Οι τέσσερις νέοι υποψήφιοι και οι εντάσεις

Big Brother
Μεγάλη ανατροπή στο Big Brother καθώς το αγώνισμα του veto προκάλεσε αναταράξεις στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού
Instagram/Big Brother Greece

Μεγάλη ανατροπή στο Big Brother καθώς το αγώνισμα του veto προκάλεσε αναταράξεις στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού

Τέσσερις θα είναι τελικά οι υποψήφιοι για αποχώρηση από το Big Brother καθώς το αγώνισμα του veto έφερε τελικά τη μεγάλη ανατροπή αλλά και εντάσεις στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Αυτό που γνώριζαν όλοι πριν την έναρξη του αγωνίσματος του veto ήταν ότι υποψήφιοι θα είναι οι Ευδοκία Τσαγκλή, Νίκος Τακλής και Νικόλας Τσίρλης. Μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματος, όμως, τα δεδομένα άλλαξαν και οι υποψήφιοι θα είναι πλέον τέσσερις.

Όλα άλλαξαν καθώς στο αγώνισμα του veto νικήτρια αναδείχθηκε η Ευδοκία καθώς ο Νίκος την άφησε να κερδίσει δίνοντας της το δικαίωμα να εξαιρεθεί από τη διαδικασία αποχώρησης και να μην είναι πλέον υποψήφια προς αποχώρηση.

Η επιλογή του Νίκου ανέβασε τη θερμοκρασία στο Big Brother με τον Παναγιώτη να του ζητά εξηγήσεις για την απόφασή του αυτή να βοηθήσει την Ευδοκία και να προκαλέσει την ανατροπή.

Βάσει, λοιπόν, της ψηφοφορίας ανάμεσα στους παίχτες που είχε προηγηθεί στην τέταρτη θέση των υποψηφίων για αποχώρηση είχαν ισοβαθμίσει οι Στηβ Μιλάτος και Μαίρη Βαρσάμη οι οποίοι βρέθηκαν στον «τάκο», τελικά, μαζί με τους Νίκο Τακλή και Νικόλα Τσιρλή.

Ο παίκτης ή η παίκτρια που θα λάβει τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό κατά τη live εκπομπή που θα μεταδοθεί την απόψε στις 21:00, στον ΣΚΑΪ θα αποχωρήσει και από το σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Κουτσούμπας στο Newsbomb.gr και την Ολγα Τρέμη: «Θα έχουμε πρόωρες εκλογές»

Ρόδος: Σήμερα η κηδεία της άτυχης Δώρας – Ο 40χρονος την παρακολουθούσε μια ημέρα πριν τη δολοφονία

Υπόθεση Γκάμπι Πετίτο: Ραγδαίες εξελίξεις – Ένταλμα σύλληψης για τον σύντροφό της από το FBI