MEDIA

Κομάντα και Δράκοι: Ο Ντοντος και ο... ιπτάμενος ελέφαντας τρέλαναν το twitter

Κομαντα και Δράκοι
Η σειρά «Κομάντα και Δράκοι» έκλεψε την παράσταση και στο δεύτερο επεισόδιό της
Twitter

Η σειρά «Κομάντα και Δράκοι» έκλεψε την παράσταση και στο δεύτερο επεισόδιό της

Άφωνοι έμειναν οι τηλεθεατές του δεύτερου επεισοδίου της σειράς «Κομάντα και Δράκοι». Τα social media γέμισαν αναρτήσεις που αποθέωναν τα εφέ, τη φωτογραφία και ειδικά την ερμηνεία του Λευτέρη Κοκογιαννάκη, του ηθοποιού που υποδύεται τον Ντόντο.

Ο πρώτος ηθοποιός με αυτισμό που συμμετέχει σε τηλεοπτική σειρά της ελληνικής τηλεόρασης καθήλωσε με τις ερμηνευτικός του ικανότητες τους τηλεθεατές, που είναι πλέον φανατικοί της σειράς «Κομάντα και Δράκοι».

Στο επεισόδιο της Κυριακής παρουσιάστηκε η πρώτη σκηνή του Ντόντου με τα Κομάντα, την συμμορία των παιδιών, ενώ αποτυπώθηκε, επίσης, και ο τρόπος με τον οποίο κάποιοι άνθρωποι συμπεριφέρονται και αντιμετωπίζουν συνανθρώπους μας με αναπηρία. Η σκηνή που τελικά αλυσοδένουν τον Ντόντο για να μην το σκάσει ξανά ήταν σκληρή και πολύ περισσότερο διότι επιβεβαιώνει πως αυτές οι πρακτικές, δυστυχώς, δεν έχουν εκλείψει από την κοινωνία μας ακόμα και το 2021.

Αυτό όμως που, επίσης, εντυπωσίασε στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς «Κομάντα και Δράκοι» ήταν τα εφέ που χρησιμοποιήθηκαν για να αποδώσουν όσα μεταφυσικά συμβαίνουν στο σενάριο. Οι περισσότεροι τα συνέκριναν με αυτά ξένων παραγωγών με πιο χαρακτηριστική σκήνη αυτή με έναν... ιπτάμενο ελέφαντα

Ακόμα μια φορά η σκηνοθεσία, οι ερμηνείες, η φωτογραφία, το μοντάζ ανέδειξαν τη σειρά σε μια από τις πιο προσεγμένες στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

Δείτε ορισμένες από τις αναρτήσεις για το δεύτερο επεισόδιο της σειράς «Κομάντα και Δράκοι»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φονικό στον Άγιο Παντελεήμονα: Με τέσσερις σφαίρες σκότωσαν τον 39χρονο – Ποιο ήταν το θύμα

Κύκλωμα ναρκωτικών: Ο αξιωματικός καριέρας, ο ηθοποιός, οι τιμές και οι διάλογοι

Θα νικούσε στο GNTM: Η 18χρονη που χάζεψε τους πάντες στο «The Voice» (Vid)