MEDIA

Σασμός Spoiler 26/10: Αργυρώ και Αστέρης χωρίζουν!

Σασμός Spoiler 26/10: Αργυρώ και Αστέρης χωρίζουν!

Συνταρακτικές εξελίξεις στον «Σασμό» - Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Ο Μαθιός γλιτώνει τη σύλληψη από την αστυνομία, καθώς το σημείωμα του Μανόλη με το οποίο κατονομάζει τον ένοχο, χάνεται, και έτσι ο Μαθιός φτάνει ανενόχλητος στο Ηράκλειο μαζί με τον Νικηφόρο και τον Μανόλη.

Η Μαρίνα από την άλλη δεν ακούει κουβέντα: Ζητά από τον Αστέρη να μείνει μακριά από την κόρη της θυμίζοντάς σ’ εκείνον το κακό που τους έχει κάνει η οικογένειά του και στην Αργυρώ τον όρκο της. Ούτε η γιαγιά Ειρήνη, ούτε και η Άσπα μπορούν να παρηγορήσουν την Αργυρώ, ενώ η προσπάθεια του παπά Μιχάλη να δώσει κουράγιο στον Αστέρη πέφτει στο κενό.

Καθώς ο Διονύσης παρασύρει ολοένα και πιο βαθιά τον Κώστα στο κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας, Πέτρος και Σεμίνα συναντιούνται και πάλι. Παρά τις προσπάθειες του Πέτρου όμως, η Σεμίνα δεν του υπόσχεται να τον ξαναδεί. Παράλληλα, η Σεμίνα ανακαλύπτει κάτι ύποπτο στα πράγματα του Διονύση. Ο Μαθιός επιστρέφει στο χωριό έτοιμος να ζήσει λίγες κρυφές στιγμές ευτυχίας με την Βασιλική. Καθώς φιλιούνται παθιασμένα, όμως, η Καλλιόπη φτάνει έξω από το σπίτι, και ο έρωτάς τους κινδυνεύει να μην παραμείνει και τόσο κρυφός…!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φώφη Γεννηματά: «Λιποθυμούσε στις σκάλες και έλεγε, όχι ακόμη», αποκαλύπτει ο Γιώργος Λιάνης

Ανδρέας Τσούνης: Ποιος είναι ο φύλακας-άγγελος της Φώφης Γεννηματά που στάθηκε «βράχος» δίπλα της

Η άθλια ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά