MEDIA

Η ανατριχιαστική περιγραφή της Ζένιας για τον θάνατο του Βλάσση Μπονάτσου (vid)

Η ανατριχιαστική περιγραφή της Ζένιας για τον θάνατο του Βλάσση Μπονάτσου (vid)

Βλάσσης Μπονάτσος: Συγκλονιστικό ήταν το αφιέρωμα στον Βλάσση Μπονάτσο της εκπομπής του Σάκη Ρουβά «Idols».

Αφιερωμένη στον Βλάσση Μπονάτσο ήταν η εκπομπή του Σάκη Ρουβά «Idols», στην οποία φιλοξενήθηκαν η κόρη του, Ζένια Μπονάτσου, η σύζυγος του Μάρθα Κουτουμάνου, όπως και οι ηθοποιοί που έκαναν μαζί με τον Βλάσση τους «Απαράδεκτους».

Από τις πιο συγκινητικές στιγμές της εκπομπής ήταν η στιγμή που η Ζένια με τη μητέρα της περιγράφουν τον θάνατο του Βλάσση Μπονάτσου. Όπως μάλιστα αποκαλύπτει η Ζένια είχε νιώσει τον θάνατό του, χωρίς να γνωρίζει καν τη σημασία της λέξης, «την ημέρα που πέθανε ο πατέρας μου το αισθανόμουν. Χωρίς αν ξέρω τι σημαίνει καν θάνατος, χωρίς να ξέρω καν τι συμβαίνει εκείνη την ώρα».

«Ήταν λίγο πριν σταματήσει να αναπνέει, η μητέρα μου ήταν κρυωμένη και της έφτιαχνε τσάι. Είχε κάτσει στην κουζίνα, τραγουδούσε και πάω εγώ από την κρεβατοκάμαρα στην κουζίνα. Κάθομαι για λίγο μαζί του, μου γελάει και μου τραγουδάει. Φεύγω από το κουζινάκι για το δωμάτιο και λέω στην μάνα μου, “μαμά κάτι δεν πάει καλά” και άρχισα να κλαίω. Ήταν ένα σοκ… Δεν μπορούσε να αναπνεύσει και προσπαθούσε να κοπανηθεί στον τοίχο για να πάρει ανάσα αλλά δεν γινόταν», ανέφερε η Ζένια περιγράφοντας τα δραματικά λεπτά του θανάτου του πατέρα της.

«Παρόλο που συνήθως είμαι πολύ ψύχραιμη, αυτή ήταν η πρώτη φορά που έχασα την ψυχραιμία μου. Ίσως επειδή ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε κάτι στον Βλάσση και ήταν η Ζένια μπροστά», είπε η Μάρθα Κουτουμάνου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η δολοφονία της οικογένειας Χρυσαφίδη στην Εκάλη - Ο μυστήριος μπάτλερ και οι φωτογραφίες στο ebay

Rapid test για όλους: Στο «τραπέζι» της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων η επέκταση των ελέγχων

Φως στο Τούνελ: Μυστήριο η εξαφάνιση της Διονυσίας Καραγεωργίου στην Κω