MEDIA

Survivor: Ανατροπή στην αποχώρηση - Παρέμειναν οι τρεις υποψήφιοι

Survivor: Ανατροπή στην αποχώρηση - Παρέμειναν οι τρεις υποψήφιοι

Survivor: Ανατροπή είχαμε στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης καθώς δεν αποχώρησε από το παιχνίδι κάποιος από τους υποψήφιους αλλά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες του παιχνιδιού για μία εξέλιξη της τελευταίας στιγμής που είχε ως αποτέλεσμα να μην αποχωρήσει κανένας από τους τρεις υποψήφιους. Όπως εξήγησε ο παρουσιαστής του ριάλιτι κάποιο οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Γιάννης Χατζηγεωργίου τον ανάγκασε να αποχωρήσει από το ριάλιτι.

Ο Γιώργος Λιανός στην συνέχεια εξήγησε στους παίκτες και τους τηλεθεατές τι θα συμβεί με τους προτεινόμενους της τρέχουσας εβδομάδας.

«Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor για οικογενειακούς λόγους οι οποίοι προϋπήρχαν. Επειδή ήδη έχουμε 3 υποψήφιους προς αποχώρηση απ' την ομάδα των Διάσημων και ο κόσμος έχει στηρίξει τους παίκτες. Αφού έχουμε αποχώρηση γι' αυτή την εβδομάδα, κλειδώνει η ψηφοφορία. Οι προτεινόμενοι θα παραμείνουν στο παιχνίδι, αλλά θα παραμείνουν και υποψήφιοι. Την επόμενη εβδομάδα που θα γίνουν οι αγώνες ασυλίας, θα βγουν δύο ακόμη υποψήφιοι, οι οποίοι θα είναι και οι μόνοι που θα μπορούν να ψηφιστούν από το κοινό, μαζί με τους ήδη υπάρχοντες», ανέφερε αναλυτικά ο Γιώργος Λιανός Λιανός.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: «Έκρηξη» με 641 εισαγωγές στα νοσοκομεία

Κορονοϊός: Στα ύψη η θετικότητα στη χώρα – 31.512 κρούσματα σε παιδιά με κλειστά τα σχολεία!

Survivor Spoiler 5/1: Ποιος αποχωρεί σήμερα από τους Διάσημους