MEDIA

Survivor Spoiler 2/2: Αποχώρηση-έκπληξη, ποιος λέει «αντίο» στο ριάλιτι επιβίωσης

Survivor Spoiler 1/2
Survivor Spoiler 1/2
Instagram: survivorgreece

Survivor Spoiler 1/2: «Βόμβα» με τον παίκτη που αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης

Μια μεγάλη ανατροπή αναμένεται να δούμε στο Survivor καθώς όλα δείχνουν ότι στο παιχνίδι παραμένει ένας παίκτης που τα προγνωστικά τον είχαν ως τον πρώτο επιλαχόντα για αποχώρηση!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ήδη έχουν γίνει ευρέως γνωστές και παίζουν σε διάφορες ιστοσελίδες, από το Survivor την Τετάρτη δεν αποχωρεί αυτός που όλοι θεωρούσαμε φαβορί. Κοινώς, ο Ανδρέας, αν και με ελάχιστο χρόνο παρουσίας στον Αγιο Δομίνικο κατόρθωσε να βγάλει νοκ άουτ την Ασπα και να διασφαλίσει τη συνέχιση της παραμονής του στο Survivor.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Dokari.gr, η μεγάλη ανατροπή είναι γεγονός και αυτή που θα δούμε την Τετάρτη να αποχωρεί από το Survivor θα είναι η Ασπα.

Πάντα, με τον αστερίσκο, πως δεν θα «ξυπνήσει» παράξενα ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ώστε να επιλέξει να κάνει χρήση της πράσινης κάρτας, δηλαδή της χορήγησης... χάρης στην Ασπα. Θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να συμβεί, αλλά επειδή μέχρι στιγμής τα έχουμε δει όλα (κυριολεκτικά) στο φετινό Survivor, κρατάμε και μικρό καλάθι.

Survivor Spoiler 1/2 «Κατάλαβαν ότι αν φύγω δεν θα πάρουν ούτε έπαθλο και θα μείνουν νηστικοί»

Οι τρεις υποψηφιότητες προς αποχώρηση από τους Μαχητές στο Survivor μετά και τη νέα ήττα τους το βράδυ της Δευτέρας εξακολουθούν να προκαλούν αναταραχή στην ομάδα των «μπλε» στον Άγιο Δομίνικο.

Τη μεγαλύτερη αναστάτωση, όπως ήταν αναμενόμενο, προκαλεί η επιλογή να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση με 8 ψήφους ήδη από το βράδυ της Κυριακής ο Γιώργος Κατσαούνης.

Ο αγρότης των Μαχητών στο Survivor σχολιάζοντας την υποψηφιότητά του για αποχώρηση ακούγεται να λέει «σου λέει ας μείνουμε εμείς εδώ οι παλιοί για να ξαναβγάλουμε τον Γιώργο στον τάκο μετά από 3 εβδομάδες και να βάλουμε τον Αντρέα και την Άσπα που είναι ο πιο αδύναμος κρίκος».

«Ξαφνικά έγιναν όλοι καλοί μαζί μου και όλοι ήθελαν να στηρίξουν τον Γιώργο γιατί ήταν ο μικρός αδερφός. Ούτε σαν μικρό αδερφό με θεωρούν, ούτε πιστεύω ότι μου έχουν μεγάλη αγάπη και συμπάθεια» συνεχίζει την κριτική του ο Γιώργος Κατσαούνης.

«Κατάλαβαν ότι αν φύγω δεν θα πάρουν ούτε έπαθλο ούτε θα φάνε τίποτα και θα μείνουν νηστικοί» κατέληξε στο σχόλιό του ο Γιώργος Κατσαούνης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Pole dancing και «καυτά» πλάνα στον Άγιο Δομίνικο (pics+vid)