MEDIA

Survivor: Ο «Professor» και το «δαιμονικό» του σχέδιο κατά του Άρη Σοϊλέδη (videos)

Survivor: Ο «Professor» και το «δαιμονικό» του σχέδιο κατά του Άρη Σοϊλέδη (videos)
Ο Σπύρος Μαρτίκας έβγαλε νέο σχέδιο «εξόντωσης», με την ομάδα του και το Twitter να τον «γλεντάνε»
Glomex

Survivor: Ο Σπύρος Μαρτίκας έβγαλε νέο σχέδιο «εξόντωσης», με την ομάδα του και το Twitter να τον «γλεντάνε»

Εδώ και καιρό ακούμε στο Survivor το… περιβόητο «σχέδιο Μαρτίκα». Ποιο είναι αυτό; Όπως έχουν αναφέρει οι κοπέλες των Μαχητών, ο Σπύρος θέλει σιγά σιγά να βγάλει από το παιχνίδι της γυναίκες της ομάδας.

Ο τρόπος που κινείται όταν μιλάει και ο λόγος του, συζητήθηκε από τους Διάσημους οι οποίοι τον χαρακτήρισαν «Professor» (από τη σειρά La Casa de Papel), ενώ η Ναυσικά τον είπε και «Wolverine».

Οι Μαχητές στην καλύβα τους, προσπαθούσαν να καταλάβουν τι δεν πάει καλά και η μία ήττα διαδέχεται την άλλη. Ο Σπύρος Μαρτίκας σκέφτηκε, μήπως η «βόμβα» που έριξε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας πριν μέρες στο συμβούλιο, ήταν σκόπιμη, για να κάνει την ομάδα του άνω – κάτω.

Ακόμα και η ομάδα του τότε, τον παρομοίασε με τον «Professor» καθώς με τις σκέψεις και τα σχέδιά του, τους θύμισε τον ρόλο από τη διάσημη σειρά.

Ο φαρμακοποιός τότε σκέφτηκε ακόμα ένα σχέδιο για να κάνουν τους Διάσημους να «μπλεχτούν» μεταξύ τους. Ο Σπύρος Μαρτίκας παρότρυνε τους συμπαίκτες του, όταν συναντηθούν με τους Διάσημους, να αποθεώσουν τον Άρη Σοϊλέδη προκειμένου να τους εξοργίσουν. Και η αλήθεια είναι ότι κατάφερε να τους εκνευρίσει, ιδιαίτερα την Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Πάντως αν ισχύει η ιδέα μου και θα έχεις να ακούσεις ένα σχέδιο Μαρτίκα με σάρκα και οστά, μιας και με είπαν και προφέσορ εχθές, για να μην το μεταφέρει ο Γιώργος όπως θέλει, γιατί δεν θεοποιούμε τον Άρη για να του λέμε "πόσο καλός και πόσο ουάου είσαι και ευτυχώς που ήρθες εσύ γιατί οι άλλοι ήταν άχρηστοι και έλα κι από εμάς καμιά βόλτα, έλα να μας κοουτσάρεις";», είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας και συνέχισε:

«Τι θα καταφέρεις; Θα νιώσουν οι άλλοι ότι μόνο με τον Άρη ζούνε και ότι μόνο ο Άρης υπάρχει και θα ανακάμψουμε εμείς».

Όπως ήταν αναμενόμενο, το Twitter για άλλη μια φορά, σχολίασε το «δαιμονικό» σχέδιο του Σπύρου και τον τρόλαρε με διαφόρους τρόπους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Άφωνοι μετά την ανακοίνωση του Λιανού – Δάκρυα και αγκαλιές (videos)

Survivor: Σοβαρό ατύχημα παίκτριας - «Χτύπησα, πονάω πολύ»

Survivor: Χρήστος Δάντης: Άγριο χώσιμο στον Κώστα Αναγνωστόπουλο: «Αγαπητέ συνωμοσιολόγε...»