MEDIA

Survivor: Άφωνοι μετά την ανακοίνωση του Λιανού – Δάκρυα και αγκαλιές (videos)

Survivor: Άφωνοι μετά την ανακοίνωση του Λιανού – Δάκρυα και αγκαλιές (videos)
Η αποχώρηση που συγκίνησε Μαχητές και Διάσημους
Glomex

Survivor: Η αποχώρηση που συγκίνησε Μαχητές και Διάσημους

Για άλλη μια φορά δεν έλειψαν οι εντάσεις και η συγκίνηση από το Survivor, με τους Μαχητές να χάνουν ακόμα ένα αγώνισμα, αλλά και παίκτη.

Οι Διάσημοι τα σάρωσαν όλα αυτή την εβδομάδα. Έκαναν το 7/7 και πήραν όλα τα έπαθλα φαγητού και φυσικά τις ασυλίες.

Το «μυστικό» της Μυριέλλας που αποκάλυψε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας προ ημερών στο συμβούλιο του νησιού και έφερε τα πάνω – κάτω, φαίνεται πως τελικά έπιασε τόπο.

Οι Μαχητές ακόμα προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει στην ομάδα τους και έρχεται η μία ήττα μετά την άλλη, με τις κόντρες να έχουν «ανάψει» για τα καλά, ειδικά ανάμεσα στη Σοφιάννα και τον Κατσαούνη.

Στο αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, η μπλε ομάδα το πάλεψε (σε σχέση με τις προηγούμενες βαριές ήττες), όμως τελικά ηττήθηκε -ξανά- με 10-8. Μάλιστα, μετά το αγώνισμα, μία φράση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου ξεσήκωσε τους Μαχητές, καθώς μίλησε για μία διαλυμένη ομάδα.

Στο συμβούλιου του νησιού συζητήθηκε αυτό το θέμα, όπως και άλλα για τη μπλε ομάδα που βρίσκεται στα τάρταρα, και ύστερα ήρθε η ώρα της αποχώρησης. Γιώργος, Άσπα και Ανδρέας ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση με τους περισσότερους να περιμένουν να φύγει ο «νέος» Ανδρέας, όμως ήρθε ακόμα μία ανατροπή.

Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους κι αποχώρησε από το Survivor είναι η Άσπα Πρεδάρη.

«Όλα για κάποιον λόγο γίνονται. Είναι μια εμπειρία που θα την έχω πάντα στη ζωή μου. Νιώθω όλη την αγάπη από τα παιδιά», είπε η Άσπα, με την Ασημίνα να ξεσπά σε κλάματα, ενώ και οι υπόλοιποι παίκτες έδειξαν εμφανώς συγκινημένοι, με κάποιους να μένουν με το στόμα ανοιχτό μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού.

Δείτε όλο το Συμβούλιο του νησιού, στο βίντεο που ακολουθεί: