MEDIA

Survivor Spoiler 13/2: Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία – Ακόμα ένας παίκτης στο παιχνίδι

Survivor Spoiler 13/2: Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία – Ακόμα ένας παίκτης στο παιχνίδι
Διάσημοι ή Μαχητές; Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το πρώτο αγώνισμα ασυλίας;
Glomex

Survivor Spoiler 13/2: Διάσημοι ή Μαχητές; Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το πρώτο αγώνισμα ασυλίας;

Τα δύσκολα της νέας εβδομάδας ξεκινούν απόψε για τους παίκτες του Survivor, καθώς έχουμε τον πρώτο αγώνα ασυλίας.

Στο χθεσινό (12/2) επεισόδιο είδαμε να έρχονται τα πάνω – κάτω με τις προσθήκες τεσσάρων παικτών στις ομάδες. Πιο συγκεκριμένα, η Κάτια Ταραμπάνκο, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Γιώργος Ταλάντσεβ μπήκαν στην ομάδα των Διασήμων, ενώ στους Μαχητές προστέθηκε ο Άγγελος Πουλής.

Για άλλη μια μέρα, η ομάδα των «μπλε» έμεινε νηστική, καθώς οι Διάσημοι κέρδισαν το έπαθλο του φαγητού, ενώ αργότερα κέρδισαν και στο παιχνίδι «Πες το αλλιώς». Τα πράγματα πάνω από το κακό στο χειρότερα για τους Μαχητές και δεν γνωρίζουμε πότε επιτέλους θα φάνε.

Survivor Spoiler 13/2: Ποιος κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας

Απόψε, το νέο παζλ των ομάδων ολοκληρώνεται μετά τις αποφάσεις του Ατζούν για νέες προσθήκες παικτών. Η κάθε ομάδα θα έχει από δέκα παίκτες, καθώς ο Σάκης Αρσενίου μπαίνει στην ομάδα των Διασήμων. Ισορροπία όμως δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση.

Οι «κόκκινοι» πλέον έχουν από πέντε άνδρες και γυναίκες, ενώ οι «μπλε» έξι άνδρες και τέσσερις γυναίκες. Το θέμα όμως δεν είναι μόνο αυτό. Ουσιαστικά οι Διάσημοι έχουν πλέον τέσσερις χορτάτους και δυνατούς νέους παίκτες, ενώ πεινασμένοι εδώ και δύο εβδομάδες Μαχητές, μόλις έναν.

Ποιοι κατακτούν σήμερα τη νίκη στο πρώτο αγώνισμα για την ασυλία;

Όλοι περιμένουν με αγωνία την αντίδραση των Μαχητών. Και θέλουν να δουν τους Μπλε να ξεσπούν και να κατακτούν τη νίκη, ώστε να καταφέρουν να φάνε κάτι, έστω και σε περιορισμένη ποσότητα. Δυστυχώς όμως…

Η πρώτη ασυλία καταλήγει στα χέρια των Διασήμων. Οι «κόκκινοι» θα πανηγυρίσουν μια ακόμη νίκη και θα πάνε... άνετοι στο συμβούλιο του νησιού.

Όσο για τους Μπλε, αντιλαμβάνεστε ότι ακόμα μια ήττα θα προκαλέσει έκρηξη αντιδράσεων και τα όσα θα δούμε θα είναι άκρως εντυπωσιακά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Αρχίζουν οι κόντρες και έρχονται νέες αλλαγές στο παιχνίδι

Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο επέστρεψε και το Twitter «ξεσάλωσε»

Survivor: 20 μέρες σερί χωρίς φαγητό οι Μαχητές - Οι Διάσημοι κέρδισαν το αγώνισμα επάθλου