MEDIA

Η Μπιγιονσέ είναι η «Ομορφότερη Γυναίκα στον Κόσμο»

Η Μπιγιονσέ είναι η «Ομορφότερη Γυναίκα στον Κόσμο»

Το αμερικανικό περιοδικό «People» απένειμε στην Μπιγιονσέ τον τίτλο της «Ομορφότερης Γυναίκας στον Κόσμο».

Η δημοφιλής τραγουδίστρια της R&B, μητέρα ενός βρέφους τρεισήμισι μηνών, δήλωσε στο περιοδικό ότι αισθάνεται «ομορφότερη όσο ποτέ άλλοτε, αφότου έφερε στον κόσμο» - στις 7 Ιανουαρίου τη μικρή Μπλού Άιβι Κάρτερ, πατέρας της οποίας είναι ο ράπερ Jay-Z.

«Είναι τόσο μικροσκοπική», τονίζει η 30χρονη σταρ. «Ποτέ δεν είχα ξανανιώσει έναν τέτοιο δεσμό, έναν τέτοιο λόγο ύπαρξης», πρόσθεσε η ίδια, αποφεύγοντας πάντως να υπεισέλθει στο ολισθηρό έδαφος της ομοιότητας στον πατέρα, ή στη μητέρα: «μοιάζει στην Μπλου», απάντησε.

H καταξιωμένη τραγουδίστρια έχει 16 βραβεία Grammy στο ενεργητικό της 15χρονης καριέρας της και χαρακτηρίζεται από το People ως «μία δύναμη της φύσης στον κόσμο του θεάματος και ένα είδωλο σε ό,τι αφορά το κάλλος και το στιλ».

Το περιοδικό τονίζει πως η Μπιγιονσέ ξαναβρήκε τη φόρμα της κι έχασε το περιττό βάρος από την εγκυμοσύνη, ενώ προετοιμάζεται για μία συναυλία, που θα σημάνει την επιστροφή της στη σκηνή, στις αρχές Σεπτεμβρίου στο Ατλάντικ Σίτι, στο Νιου Τζέρσεϊ.

Πέρσυ, το «People» είχε απονείμει τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας στον κόσμο στην τραγουδίστρια και ηθοποιό Τζένιφερ Λόπεζ, ενώ το 2010 στη Τζούλια Ρόμπερτς.