MEDIA

Σασμός Spoiler 29/9: Η εκρηκτική συνάντηση του Αστέρη με την Αργυρώ και οι εξηγήσεις του Παύλου

Σασμός Spoiler 29/9: Η εκρηκτική συνάντηση του Αστέρη με την Αργυρώ και οι εξηγήσεις του Παύλου
Η Αργυρώ του Σασμού.
Glomex

Τι θα δούμε στο επεισόδιο του «Σασμού» απόψε Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου.

Με ένα συνταρακτικό επεισόδιο κλείνει η εβδομάδα για τη σειρά Σασμός.

Η υγεία του Αστέρη κρέμεται από μία κλωστή. Ο Παύλος αποκαλύπτεται στην γιαγιά Ειρήνη και της εξηγεί γιατί εξαφανίστηκε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Αστέρης έχει μια εκρηκτική συνάντηση με την Αργυρώ, η οποία θα επιδεινώσει την κατάσταση της υγείας του. Καθώς το νέο για την ομολογία της Καλλιόπης φτάνει από στόμα σε στόμα σε όλο το χωριό, η Μαρίνα προσπαθεί να βάλει φρένο στον θυμό της Αργυρώς.

Ο Μαθιός από την άλλη, παρά τη χαρά της Βασιλικής και του Νικηφόρου για την απελευθέρωσή του, σηκώνει ένα βάρος. Την ίδια στιγμή η γιαγιά Ειρήνη φέρνει στο σπίτι το μεγάλο μυστικό: Είναι ώρα όλοι οι Βρουλάκηδες να μάθουν πως ο Παύλος ζει…

Σασμός Spoiler: Δευτέρα 3 Οκτωβρίου

Στο επόμενο επεισόδιο ο Μαθιός επιστρέψει στο σπίτι ελεύθερος την ώρα που η Καλλιόπη αρνείται να αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο της δολοφονίας του Άγγελου. Παράλληλα η Στέλλα έχει μία συνάντηση με τον Αστέρη ο όποιος καταρρέει μπροστά της.

Η Στέλλα θα μεταφέρει τον Αστέρη στο νοσοκομείο και εκεί θα έρθει αντιμέτωπη με κάτι που θα την συνταράξει. Οι γιατροί θα της αποκαλύψουν ένα πρόβλημα και εκείνη θα προσπαθήσει να μάθει όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορεί.

Σασμός Spoiler: Τρίτη 4 Οκτωβρίου

Την στιγμή που η γιαγιά έχει αρχίσει τις ετοιμασίες για την υποδοχή του Παύλου στο σπίτι, η Μαρίνα και η Αργυρώ ανησυχούν ότι η γιαγιά τα έχει χαμένα. Ο Παπαμιχάλης απ’ την άλλη, προσπαθεί ανάστατος να αποτρέψει τον Παύλο από το να αποκαλυφθεί, αλλά πλέον τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους.

Οι αναμνήσεις που ξυπνούν στο μυαλό τον οδηγούν στο να εμφανιστεί από τη χώρα των νεκρών και να επισκεφτεί το σπίτι το Σταματάκηδων, ανακοινώνοντας ότι η ώρα της εκδίκησης έχει φτάσει και κανείς δεν θα τον σταματήσει.

Σασμός Spoiler: Τετάρτη 5 Οκτωβρίου

Ο Παύλος δέχεται θερμή υποδοχή από τους Βρουλάκηδες στο σπίτι. Παράλληλα η Στέλλα, προσπαθεί να μάθει από την Βασιλική λεπτομέρειες για το χειρουργείο που έκανε η Αργυρώ, γιατί υποψιάζεται πως σχετίζεται με την κατάσταση της υγείας του Αστέρη.

Ο Αστέρης δεν μπορεί να ησυχάσει στην ιδέα ότι η μάνα του είναι φόνισσα και ανακοινώνει στον Μαθιό ότι δεν προτίθεται να την βοηθήσει. «Για μένα έχει τελειώσει! Ετσι όπως τα έκανε ας τα λουστεί», του είπε.

Η Μαρίνα θα μάθει για την επιστροφή του Παύλου και συγκρούεται μαζί του λίγο πριν την κηδεία του Άγγελου, ενώ ο Αστέρης λυγίζει και εξομολογείται στην Βασιλική όλο τον πόνο για την Αργυρώ.

Την ίδια ώρα το χωριό δίνει ραντεβού στης Μαρίνας, για να δώσουν τα σέβη τους στο νεκρό. Εκεί θα εμφανιστεί ο Παύλος μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων.

Σασμός Spoiler: Πέμπτη 6 Οκτωβρίου

Η μέρα της κηδείας του Άγγελου φέρνει πόνο και αναστάτωση στο χωριό, καθώς το νέο για το γυρισμό του Παύλου απλώνεται από στόμα σε στόμα η πίεση της εισαγγελέως οδηγεί την Καλλιόπη σε αποκαλύψεις.

Ενώ η μεγαλύτερη ανατροπή είναι ίδια η ταυτότητα της γυναίκας που καλείται να ασκήσει δίωξη κατά της Καλλιόπης. Στο μεταξύ ο Μαθιός θα επιβεβαιώσει στη Στέλλα την αλήθεια για το νεφρό του Αστέρη, ενώ εκείνος οδηγημένος από τύψεις για τη μάνα του, φτάνει στο σπίτι της Μαρίνας και έρχεται αντιμέτωπος με τον Σταυρό και τον Παύλο. Καθώς ο Άγγελος βυθίζεται στο χώμα, ο Παύλος ορκίζεται εκδίκηση...

Μέσα σε όλα αυτά, η Στέλλα λούζεται από κρύο ιδρώτα αφού τρέμει στην ιδέα πως η επιπλοκή που έχει εμφανιστεί στον Αστέρη μπορεί να του στοιχίσει την ίδια τη ζωή του… Έτσι κινεί Γη και ουρανό για να τον σώσει.

Σχετικές ειδήσεις

Νέα σκηνοθετική «γκάφα» στον Σασμό: Οι φωτογραφίες που έγιναν viral

Σασμός Spoiler 28/9: Το καφενείο γίνεται δικαστήριο - Μαθιός ή Καλλιόπη ο δολοφόνος;

Σασμός: Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου

Ορφέας Αυγουστίδης: «Με τη μητέρα μου περάσαμε την αμφισβήτηση, την απομάκρυνση, τα όρια»