MEDIA

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη Λιάγκα με Καινούργιου – Τι έκανε η Σκορδά

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη Λιάγκα με Καινούργιου – Τι έκανε η Σκορδά

Οι εκπομπές «διασταυρώνουν» τα ξίφη τους, καθημερινά, έχοντας ως στόχο την πρώτη θέση.

Το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν ξεκίνησε με σκληρό ανταγωνισμό στην πρωινή ζώνη. Οι εκπομπές «διασταυρώνουν» τα ξίφη τους, καθημερινά, έχοντας ως στόχο την πρώτη θέση.

Χθες, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, Γιώργος Λιάγκας και Κατερίνα Καινούργιου «κονταροχτυπήθηκαν» και μοιράστηκαν την κορυφή. Συγκεκριμένα, η ξανθιά οικοδέσποινα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του ALPHA σημείωσε 14,9% στο σύνολο και 14,6% στο δυναμικό κοινό. Το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 έκανε 14,5% στο σύνολο και 15,2% στους τηλεθεατές 18-54. Συνεπώς, η Κατερίνα κέρδισε την πρώτη θέση στο σύνολο και ο Γιώργος Λιάγκας «έκοψε πρώτος το νήμα» στο δυναμικό κοινό.

Όσον αφορά στους υπόλοιπους «παίκτες», η Φαίη Σκορδά με το «Πρωινό Μας» στο ΣΚΑΪ βρέθηκε να κάνει 10,4% στο σύνολο και 8,2% στο δυναμικό κοινό. Η εκπομπή εμφανίζεται με ανεβασμένα ποσοστά, κάτι που μόνο τυχαίο δεν είναι. Η έλευση του «Survivor All Star» και το γεγονός ότι μέσα από την πρωινή εκπομπή του ίδιου καναλιού θα προβάλλονται αποκλειστικά θέματα, θα ανεβάσει σίγουρα τις μετοχές στους πίνακες της Nielsen.

Την ίδια στιγμή, χθες Τρίτη, το «Breakfast@STAR» με τους Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου έκανε 5,3% στο σύνολο και 7,5% στο δυναμικό κοινό. Το «Πάμε Δανάη!» του MEGA με τη Δανάη Μπάρκα άγγιξε το 7,5% στο σύνολο και το 6,6% στους τηλεθεατές 18-54, ενώ το «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του OPEN με τη Μπέττυ Μαγγίρα έκανε 4% και 3,6%.

Η κοινωνική εκπομπή του STAR, «Αλήθειες με τη Ζήνα», με τη Ζήνα Κουτσελίνη, έκανε 14,1% σε σύνολο και δυναμικό κοινό και οι «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ -που παίρνουν το lead in από το «Πρωινό Μας»- 7,1% και 4,8%.

Στην πολύ πρωινή ζώνη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το «Happy Day» στον ALPHA έκανε 13% στο σύνολο και 11,9% στο δυναμικό κοινό. Την ίδια ώρα, το «MEGA Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη σημείωσε 9,5% στο σύνολο και 7% στους τηλεθεατές 18-54.