MEDIA

Παγιδευμένοι: Επιστρέφει απόψε με νέα επεισόδια - Η ηθοποιός που εισβάλλει

Παγιδευμένοι: Επιστρέφει απόψε με νέα επεισόδια - Η ηθοποιός που εισβάλλει
ΑΝΤ1

Η σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, επανέρχεται στον προγραμματισμό του καναλιού με νέα πρόσωπα και πολλές εξελίξεις

Κέρδισε το δικό της κοινό, το πρώτο μισό της σεζόν, και είδε τις μετοχές της να ανεβαίνουν συνεχώς στο «χρηματιστήριο» της τηλεθέασης.

Η σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι», που σημείωσε άνοδο 3,9 μονάδων στο δυναμικό κοινό 18-54, επιστρέφει απόψε στις 22.00 με νέα επεισόδια.

Στο πρώτο επεισόδιο για το 2023 θα παρακολουθήσουμε την αποκάλυψη που κάνει ο Δημήτρης στην Άννα και μετατρέπει την αγάπη της σε θυμό ανατρέποντας τα δεδομένα της σχέσης τους. Οι εκβιασμοί του Άγγελου έχουν πανικοβάλει όλους όσοι κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν τα μυστικά τους. Ο Θοδωρής προσπαθεί να διαφύγει στο εξωτερικό, ενώ ο Ακης, που τον βοηθάει, κρύβει και αυτός ένα μυστικό που δεν θέλει να αποκαλυφθεί. Ο Ανδρέας, σοκαρισμένος από την αποκάλυψη ότι η Δανάη είναι κόρη του, δεν ξέρει πώς να αντιδράσει στην απειλή του Άγγελου. Η Κατερίνα δεν αντέχει στην ιδέα ότι θα τα χάσει όλα και πιέζει τον Σταύρο να κάνει κάτι για να τη σώσει. Η Κλειώ συνεχίζει να παίζει το παιχνίδι του Άγγελου σε ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο. Πόσο καλά οργανωμένο είναι, όμως, αυτό το σχέδιο που αν πετύχει θα τους διαλύσει όλους;

Στις φωτογραφίες βλέπουμε τον Γεράσιμο (Στέφανο Κυριακίδη) σε αρκετές σκηνές και αυτό δεν είναι τυχαίο. Ο ήρωας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις που έρχονται, καθώς θα γίνει ο φύλακας άγγελος πολλών.

Οι «Παγιδευμένοι», πάντως, θα συνεχίσουν να απασχολούν πολύ και με την άφιξη νέων προσώπων. Μία από αυτές θα είναι η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Η ηθοποιός, που κυνήγησε το όνειρό της και στην Αμερική, μπαίνει στη σειρά του καναλιού του Αμαρουσίου και σίγουρα θα συζητηθεί.

Την αποκάλυψη έκανε ο Χάρης Λεμπιδάκης, στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!» του ALPHA, το Σαββατοκύριακο, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι τον νέο αυτό ρόλο θα παρακολουθήσουμε το Φεβρουάριο.