MEDIA

Σασμός: Πώς «κλείνει» η εβδομάδα – Η αλλαγή που έρχεται και ξαφνιάζει το κοινό

Σασμός: Πώς «κλείνει» η εβδομάδα – Η αλλαγή που έρχεται και ξαφνιάζει το κοινό

Η σειρά του ALPHA Σασμός ολοκληρώνει, απόψε, την πρώτη εβδομάδα των νέων επεισοδίων και επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Η εβδομάδα «κλείνει», απόψε, για μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης και το πρόσημο είναι θετικό. Ο «Σασμός» επέστρεψε, με νέα επεισόδια, τη Δευτέρα, και «διασταύρωσε τα ξίφη του» με τον σκληρό ανταγωνισμό. «Survivor All Star» και «MasterChef» δεν εμπόδισαν τη σαρωτική του πορεία κι έτσι η παραγωγή μυθοπλασίας του ALPHA παρέμεινε στο θρόνο της.

Για όλους αυτούς τους λόγους, τα στελέχη του καναλιού επιφυλάσσουν μία μεγάλη έκπληξη στους τηλεθεατές. Από την ερχόμενη εβδομάδα ο «Σασμός» θα παίζεται και τα βράδια της Παρασκευής, με πέντε επεισόδια δηλαδή αντί τεσσάρων που βλέπουμε τώρα.

Μάλιστα, οι εξελίξεις θα είναι πολλές και καταιγιστικές. Απόψε, θα δούμε τον Σταύρο να απειλεί πως θα στείλει παντού τις φωτογραφίες των ερωτικών περιπτύξεων της Αργυρώς με τον Αστέρη και η Στέλλα προειδοποιεί την Αργυρώ, που αντιδρά απρόβλεπτα. Την ίδια στιγμή ο Τόλης εμφανίζεται στο χωριό, ελεύθερος πια και καλοδεχούμενος από όλους. Παράλληλα ο Λευτέρης ανησυχεί με τη συμπεριφορά του Ευθύμη, για τον οποίο ανησυχεί και ο Παύλος, όταν μαθαίνει ότι τον κυνηγάει η Αστυνομία.

Στα επεισόδια, που θα παρακολουθήσουμε από Δευτέρα, η Μαρίνα πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση για τη σχέση της με τον Αντώνη. Ο Μαθιός αντιμετωπίζει τον Ευθύμη, ενώ ο Νικηφόρος αμφιβάλλει για τη Νάντια. Η Θοδώρα ενοχλείται από τη στάση του Λευτέρη απέναντι στη Νάντια, ενώ ο Παύλος μαθαίνει τι έκανε ο Παντελής. Ο Ευθύμης αποκαλύπτει στην Αιμιλία το μυστικό του Παύλου.

Ο Σταύρος υποβάλλει μήνυση στον Αστέρη, που αρνείται να χρησιμοποιήσει τον εκβιασμό του για ελαφρυντικό, για να μην εκθέσει την Αργυρώ. Την ίδια στιγμή ο Ευθύμης κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη για τον Παύλο στην Αιμιλία. Παράλληλα η Αννα παίρνει μια κρίσιμη απόφαση για τον γάμο της, ενώ η Καλλιόπη, που βλέπει πόσο ζεστά έχει πάρει η Βασιλική το θέμα της Νάντιας, συνεννοείται με τον Μαθιό να το ψάξουν περισσότερο. Λίγο αργότερα, ο Λευτέρης φτάνει στα όριά του, ενώ η Τζένη παίζει το τελευταίο της χαρτί με τον Νικηφόρο.