MEDIA

Survivor All Star - Καρολίνα Καλύβα: «Πήρα τηλέφωνο τον Μπο», είπε η μητέρα της

Καρολίνα Καλύβα: «Ο Μπο γνωστοποίησε πολύ νωρίς τη σχέση τους, τον πήρα τηλέφωνο», είπε η μητέρα της
Η Καρολίνας Καλύβα.
Glomex

Η μητέρα της Καρολίνας Καλύβα σχολίασε όσα έχουν συμβεί στο Survivor All Star, ενώ τοποθετήθηκε σχετικά με ορισμένες κινήσεις του Μπο.

Όλα όσα έχουν συμβεί στο Survivor All Star, σχολίασε το πρωί της Παρασκευής η μητέρα της Καρολίνας Καλύβα ενώ εξέφρασε και την αντίθεσή της σχετικά με ορισμένες κινήσεις του Μπο.

Μιλώντας στο «Πρωινό μας» η Ζωή Πολυχρονίδου είπε: «Η πρώτη επαφή που είχα με τον Μπο ήταν διαδικτυακά, που μου έγραψε ότι “η Καρολίνα μου είπε ότι εσείς κι ο Πίτερ είστε το μοναδικό της στήριγμα”. Αυτή ήταν η πρώτη μας επικοινωνία. Η Καρολίνα μου είπε ότι “δεν θέλω να μιλάς καθόλου με τον Μπο, όσο θα είναι στο παιχνίδι”. Αρνήθηκε να μπει στο πρώτο έπαθλο επικοινωνίας, που του πρότεινε. Πήρε γραμμή κόκκινη ο Μπο. Δεν είχα καμία συνάντηση με τον Μπο στο σπίτι.Τώρα με το αυτοκίνητο. Ήμουν στεναχωρημένη γιατί η Σοφιάνα είπε την σχέση της κόρης μου με τον Μπο, βγήκε ο Μπο και γνωστοποίησε την σχέση τους και δεν με βρίσκει σύμφωνη. Με ενόχλησε πολύ, δεν μου αρέσει η προβολή».

«Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα “άλλη φορά δεν θα προβάλεις ποτέ αυτό με την Καρολίνα. Η Καρολίνα πήγε εκεί για το αγωνιστικό μέρος του Survivor All Star και δεν χρειάζεται επάνδρωση περιμετρικά”. Άσε την να προχωρήσει μόνη της στο παιχνίδι. Δεν το θεωρούσαμε σωστό να βγει αυτή η προβολή πανελλήνια γιατί ήταν ενός μηνός η σχέση τους. Μου έλεγε εντάξει, την αγαπώ. Δεν θέλω να πω περί καλών προθέσεων, το αφήνω, φεύγει. Το focus της όλης ιστορίας ήταν το Survivor κι η προκοπή της αγωνιστικά», ανέφερε.

«Ο Μπο το παράκουσε τρεις φορές… Τον κάλεσε ο γιος μου, όταν βγήκε στην κυρία Μπακοδήμου κι αφιέρωσε τρία τέταρτα της τηλεοπτικής του ώρα για την Καρολίνα. Ο γιος μου του είπε σε παρακαλώ πολύ σταμάτα αυτό το πράγμα…», συμπλήρωσε.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Αυτός είναι ο παίκτης που μπαίνει στο παιχνίδι μετά την αποχώρηση της Καρολίνας

Καρολίνα για Μάριο στο Survivor: «Όταν φιλιόμασταν καταλάβαμε ότι μας κατέγραφε το drone»

Το Twitter κάνει πάρτι με την Ειρήνη Παπαδοπούλου στο Survivor