MEDIA

Τηλεθέαση: Ποιες εκπομπές κέρδισαν το κοινό για ενημέρωση – Τι έγινε στη βραδινή ζώνη

Τηλεθέαση: Ποιες εκπομπές κέρδισαν το κοινό για ενημέρωση – Τι έγινε στη βραδινή ζώνη
Pixabay

Τα προγράμματα των σταθμών έχουν διαμορφωθεί ειδικά λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη.

Την Πέμπτη, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, τα κανάλια διαμόρφωσαν διαφορετικά τη ροή του προγράμματος λόγω των εξελίξεων, της επικαιρότητας και της τραγωδίας στα Τέμπη. Έτσι, ενδιαφέρον έχουν οι επιλογές των τηλεθεατών και οι εκπομπές που επέλεξαν για την ενημέρωσή τους.

Στην πρωινή ζώνη, το κοινό ψήφισε «Καλημέρα Ελλάδα» καθώς σημείωσε 18,2% στο σύνολο και 23,8% στους τηλεθεατές 18-54. Το «Σήμερα» του ΣΚΑΪ έκανε 18,7% στο σύνολο και 13,4% στο δυναμικό κοινό. Με το κεφάλι ψηλά στις απαιτήσεις και τον ανταγωνισμό στάθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το «Happy Day» στον ALPHA και θεματολογία αποκλειστικά αφιερωμένη στα όσα συμβαίνουν. Το μαγκαζίνο έκανε 13,3% και 15,9% αντίστοιχα.

Με ανεβασμένα ποσοστά εμφανίστηκε το «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Λιάγκας, που κράτησε τα σκήπτρα της ενημέρωσης για τρεις ώρες, χωρίς στήλες μαγειρικής και ζωδίων, έκανε 16,2% στο σύνολο και 15,2% στο δυναμικό κοινό. Η «Super Κατερίνα» του ALPHA, επίσης με ειδικά διαμορφωμένη θεματολογία, σημείωσε 10,9% και 11,8% αντίστοιχα. Την ίδια ώρα, ικανοποιητικά ήταν και τα ποσοστά της εκπομπής «Αταίριαστοι», που πήραν τη θέση του «Πρωινού μας» στο ΣΚΑΪ. Το δίδυμο έκανε 16,3% στο σύνολο και 12,3% στο δυναμικό κοινό.

Στη μεσημεριανή ζώνη απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν ο Νίκος Ευαγγελάτος με το «Live News». Η εκπομπή σημείωσε 20,3% στο σύνολο και 19,3% στο δυναμικό κοινό.

Στα κεντρικά δελτία ειδήσεων, εκείνο του ALPHA τερμάτισε στην πρώτη θέση με 15,9% στο σύνολο και 19,7% στο δυναμικό κοινό.

Τι έγινε στη βραδινή ζώνη

ALPHA και MEGA έβγαλαν στον αέρα επεισόδια από τις παραγωγές μυθοπλασίας τους. «Ο Παράδεισος των Κυριών», με διπλό επεισόδιο, έκανε 21,3% στο σύνολο και 20% στο δυναμικό κοινό. «Η Γη της Ελιάς» στο MEGA σημείωσε 26,1% στο σύνολο και 16,9% στους τηλεθεατές 18-54.

Σχετικές ειδήσεις

Τηλεθέαση - Τέμπη: Ποιες εκπομπές προτίμησε το κοινό για την ενημέρωσή του