MEDIA

Έλενα Ασημακοπούλου: 'Εκανα προσπάθειες να βοηθήσω τον Μπρούνο πριν χωρίσουμε

Έλενα Ασημακοπούλου: 'Εκανα προσπάθειες να βοηθήσω τον Μπρούνο πριν χωρίσουμε

Ο Μπρούνο δεν ήταν καλά για χρόνια με την κατάθλιψη. Προσπάθησα να τον βοηθήσω. Κάποιες φορές ήθελε, κάποιες όχι.

Αποκαλυπτική ήταν η Έλενα Ασημακοπούλου για τον πρώην σύζυγό της, Μπρούνο Τσιρίλο και την κατάθλιψη που περνούσε.

Πάντως, για τα όσα ανέφερε στον ANT1, είπε πως δε θα μιλούσε για την κατάθλιψή του Μπρούνο, αν ο ίδιος πρώτος δε το δημοσιοποιούσε. «Είχα ερωτηθεί για αυτό πριν ακόμα μαθευτεί ο χωρισμός. Δεν ξέρω πως το αντιμετώπισε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα Ασημακοπούλου.

Έπειτα, παραδέχθηκε το γεγονός ότι ότι ο Μπρούνο για πολλά χρόνια δεν ήταν καλά και ότι το διαπίστωνε και η ίδια αυτό, εξού και έκανε πολλές προσπάθειες, όπως λέει, ώστε να τον βοηθήσει. Αλλά ο ίδιος κάποιες φορές ήθελε να βοηθηθεί, κάποιες όχι.

«Ήταν δύσκολα»

Όταν, μάλιστα, ερωτήθηκε αν είναι εύκολο να κρεμάει ένας ποδοσφαιριστής τα παπούτσια του απάντησε πως «Όλοι οι αθλητές πρέπει να προετοιμάζονται για το τέλος που κάποια στιγμή θα έρθει. Τότε ήταν πολύ μεγάλο το σοκ. Και μπορώ να σου πω ότι κάθε χρόνο που έβλεπα ότι οι προτάσεις μειώνονταν, τον προετοίμαζα και εγώ η ίδια. Του έλεγα πάρα πολλές φορές ότι πρέπει να το δει διαφορετικά, να βρει κάτι άλλο που άμεσα θα απασχοληθεί, να κάνει κάτι άλλο. Ποτέ, όμως, δεν το δέχονται έτσι, δεν είναι κάτι αναίμακτο».

Σχετικές ειδήσεις