MEDIA

«Fame Story»: Το εντυπωσιακό σπίτι και οι καθηγητές της ακαδημίας

FAME STORY

Το «Fame Story» έρχεται με πολλές εκπλήξεις και ενδιαφέρουσες παρουσίες

Είναι από τα προγράμματα που θα κρατήσει παρέα στο κοινό και θα το ψυχαγωγήσει. Το «Fame Story», η πιο διάσημη τηλεοπτική μουσική ακαδημία, έρχεται στο STAR με τη μεγάλη πρεμιέρα και το πρώτο live show να έχουν προγραμματιστεί για τo Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 21.00.

Τα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε εβδομάδα, από Δευτέρα έως Πέμπτη και το λαμπερό live κάθε Παρασκευή στις 21.00! Παρουσιαστής και παραγωγός θα είναι ο Νίκος Κοκλώνης, ενώ στις καρέκλες των κριτών θα καθίσουν οι Αντώνης Ρέμος, Ελένη Φουρέιρα, Γιώργος Αρσενάκος και Light.

Οι εκπλήξεις, βέβαια, θα είναι πολλές καθώς αναμένεται σε κάθε live να βλέπουμε καταξιωμένους καλλιτέχνες να κάνουν guest.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει και το σπίτι, στο οποίο θα μένουν οι συμμετέχοντες. Όπως ακούστηκε χθες στην εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΪ, ο χώρος είναι 1.4000 τ.μ. και βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της Barking στην Παιανία.

Κάθε μέρα οι παίκτες θα κάνουν μαθήματα και θα προετοιμάζονται για το live, με την καθοδήγηση των καθηγητών τους. Εκτός από τη Μαρία Σολωμού και τον Fipster, που θα αναλάβουν σκηνική παρουσία-υποκριτική και social media αντίστοιχα, η Στεφανία Ρίζου και ο Άλεξ Παναγής θα κάνουν τη φωνητική διδασκαλία. Η εντυπωσιακή Στεφανία έχει συνεργαστεί ξανά με τον Νίκο Κοκλώνη στο «Just the 2 of us», ενώ θεωρείται μία από τις ωραιότερες φωνές της γενιάς της. Ο Άλεξ, ακόμη, είναι άμεσα συνδεδεμένος με την Eurovision.

Το κομμάτι του styling αναλαμβάνει η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, η εκκεντρική στυλίστρια που έχει επιμεληθεί τα looks δεκάδων καλλιτεχνών όπως της Δέσποινας Βανδή και της Τάμτα κερδίζοντας πάντα τις εντυπώσεις.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα δούμε και αρκετούς τραγουδιστές, που έχουν περάσει κατά το παρελθόν από το «Fame Story», να εισβάλλουν στην ακαδημία και να συμβουλεύουν τους επίδοξους καλλιτέχνες.