MEDIA

Fame Story: Tο «γαλλικό» του Light που αναστάτωσε τους κριτές - «Ω ρε μαλ…» λέω»

Fame Story: Tο «γαλλικό» του Light που αναστάτωσε τους κριτές - «Ω ρε μαλ…» λέω»

Fame Story:  «Μούδιασε» η κριτική επιτροπή με τον... ασυγκράτητο Light

Από τα πρόσωπα που έκλεψαν την παράσταστη στην πρεμιέρα του Fame Story στο STAR το Σάββατο το βράδυ, ήταν ο Light ο οποίος έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε κριτική επιτροπή.

Ο διάσημος ράπερ με την είσοδό του στη σκηνή του Fame Story τράβηξε τα βλέμματα πάνω του καθώς «όπλισε» με ένα αόρατο όπλο και σημάδεψε προς το κοινό. «Ήρεμα» είπε τότε ο Νίκος Κοκλώνης για να λάβει ο ράπερ θέση στην κριτική επιτροπή.

Ωστόσο όταν ανέβηκε στη σκηνή η Andrew Punch είχαμε ένα νέο... περιστατικό. Τότε ήταν που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει ένα «γαλλικό» κατά την κριτική που επιχείρησε να κάνει ο Light στη νεαρή διαγωνιζόμενη.

«Δεν θα σου κρύψω ότι, πριν ξεκινήσεις να κάνεις το performance σου, ήμουν αρκετά σκεπτικός γιατί άκουσα πολλά πράγματα. Ροκ, πανκ, ρεμπέτικο, ραπ και λέω «τι αχταρμάς είναι αυτός, τι θα δούμε τώρα». Μπορώ να είμαι ειλικρινής, μου επιτρέπετε; Πριν ξεκινήσεις να κάνεις performance κρίντζαρα λίγο από την περιγραφή! «Ω ρε μαλ…» λέω».

«Έλα ρε Light» έσπευσε τότε να πει, γελώντας, ο παρουσιαστής του Fame Story για να προσθέσει ο Αντώνης Ρέμος επίσης με χαμόγελο πως «τον πιάσαμε τον λαγό, παιδιά».

Εύλογα, δε, αυτή η ατάκα μούδιασε για ορισμένα δευτερόλεπτα τόσο την κριτική επιτροπή όσο και τον κόσμο στο πλατό για να συνεχιστεί ωστόσο κανονικά η ροή της εκπομπής.