Χαμός στο Super Κατερίνα: Πυρ και μανία ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την Έλενα Πολυκάρπου

Άναψαν τα αίματα στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» με την Έλενα Πολυκάρπου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο να ανταλλάσουν έντονα λόγια.

Χαμός στο Super Κατερίνα: Πυρ και μανία ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την Έλενα Πολυκάρπου
1'

Χαμός στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» όταν συζητούσαν για την απομάκρυνση του Βασίλη Χιώτη από το ΣΚΑΪ.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Έλενα Πολυκάρπου διαφώνησαν έντονα, με την Κατερίνα Καινούργιου να προσπαθεί να τους ηρεμήσει.

Έλενα Πολυκάρπου: Αυτό που έμαθα είναι ότι η παραίτηση από τη θέση του διευθυντή του ραδιοφώνου έχει γίνει εδώ και έναν μήνα, το ξεκαθαρίζω. Όχι από τον όμιλο του ΣΚΑΪ.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Συμβαίνουν παραιτήσεις αλλά συμβαίνουν και συγκαλυμμένες καλύψεις πραγματικών παραιτήσεων λόγω γεγονότων και πρέπει να το συγκαλύψουν με δικαιολογίες. Πώς να κουκουλώσουμε ένα γεγονός, ώστε να περάσουμε αβρόχοις ποσί στα επόμενα.

Έλενα Πολυκάρπου: Πέρα από την πηγή από την οποία το έμαθα, μίλησα και με συναδέλφους του που μου το ξεκαθάρισαν αυτό το πράγμα.σε η δημοσιογράφος της εκπομπής.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Υπάρχει όμως και η ιστορία. Όλες οι παραιτήσεις γίνονται για προσωπικούς λόγους και το 99% είναι για πολιτικούς λόγους, πάντα για λόγους προσωπικούς.

Έλενα Πολυκάρπου: Δεν θες να με βλέπεις; Να σταματήσω;

Ανδρέας Μικρούτσικος: Δεν θα δεχτώ να μιλάς, όταν δεν έχω ολοκληρώσει. Άκουσα την άποψή σου, τις πληροφορίες σου. Έχω ζήσει 1000 παραιτήσεις, ποτέ δεν είπε κανείς: τον διώχνω για αυτό. Πολύ λίγες περιπτώσεις. Χίλιες παραιτήσεις, χίλιες δικαιολογίες. Αυτό λέω σαν εμπειρία.

Η Κατερίνα Καινούργιου στην προσπάθειά της να κατευνάσει τα πνεύματα πέρασε στο επόμενο θέμα της σκαλέτας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή