MEDIA

Fame Story: Διχάστηκαν οι κριτές με τη Megan – «Δεν εκτέθηκες ούτε ήταν η κακή φορά»

Fame Story: Διχάστηκαν οι κριτές με τη Megan – «Δεν εκτέθηκες ούτε ήταν η κακή φορά»

Η Megan στο Fame Story ερμήνευσε ένα τραγούδι της Κατερίνας Λιόλιου 

Τη Μέγκαν συνάντησε η Κατερίνα Λιόλιου στο σπίτι του Fame Story προκειμένου να τη βοηθήσει να δουλέψει σωστά το κομμάτι και να μάθει τα «κόλπα».

«Το έσκισες! Ήταν δέκα φορές καλύτερο από την πρόβα, φανταστικό», της είπε η Κατερίνα Λιόλιου όταν ανέβηκε στη σκηνή.

Ο Light ξεκίνησε πρώτος την κριτική και ανέφερε: «Στο τελευταίο ρεφρέν μου άρεσε. Ας κρατήσουμε αυτό σαν θετική σημείωση. Μέχρι το τελευταίο ρεφρέν είτε η Κατερίνα που το τραγούδησε πριν μας το έκανε να φανεί πιο εύκολο ή εσύ για κάποιο λόγο αστόχησες. Μετά την τελευταία εβδομάδα θεωρούσα ότι θα είσαι πιο εύστοχη. Θεωρώ ότι αν ο στόχος έχει δέκα κύκλους, βγήκαμε λίγο έξω. Στο πολύ τέλος το βρήκες. Άργησες πολύ να νιώσεις άνετα».

«Είναι ένα τραγούδι που έχει ελαφρολαϊκό στοιχείο με ποπ ατμόσφαιρα. Το είπες καλύτερα από ότι το είπες την εβδομάδα. Δεν εκτέθηκες, ούτε ήταν η κακή φορά», πρόσθεσε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Η Ελένη Φουρέιρα πρόσθεσε: «Είναι έξω από τα νερά σου τελείως. Σε άλλα παιδιά που το έχουν προσπαθήσει τους έχω χειροκροτήσει, θέλω να το κάνω και σε σένα τώρα. Εγώ το εκτιμώ που κατάφερες να κάνεις αυτό που έκανες σήμερα με τα λαϊκά γυρίσματα».

«Δεν τα πήγε τόσο καλά για μένα. Θα τη βοηθούσε περισσότερο αν τραγουδούσε μαζί με την Κατερίνα Λιόλιου. Δεν ήταν μια από τις καλές σου μέρες και δεν θεωρώ ότι είναι το στυλάκι που θα μπορούσες να πεις», κατέληξε ο Αντώνης Ρέμος.