MEDIA

Τα τηλεπαιχνίδια «φορούν» τα γιορτινά τους – Έρχονται special επεισόδια για τα Χριστούγεννα

Τα τηλεπαιχνίδια «φορούν» τα γιορτινά τους – Έρχονται special επεισόδια για τα Χριστούγεννα

Αγαπημένα πρότζεκτ επιφυλάσσουν εκπλήξεις για τα Χριστούγεννα

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει και αγαπημένα τηλεπαιχνίδια έχουν ετοιμάσει εορταστικά επεισόδια, προκειμένου να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον.

Η Ζέτα Μακρυπούλια και το «Rouk Zouk» του ΑΝΤ1 έρχονται με διάθεση στο κόκκινο! Η γιορτή ξεκινά Παραμονή Χριστουγέννων (24/12) στις 21.00 με τους ηθοποιούς της σειράς «Ο Πρώτος από εμάς» και δύο απολαυστικές ομάδες, τους «ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ» (Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μάριος Αθανασίου, Αντώνης Γιαννακός, Σεμέλη Μητροπούλου, Ιωσήφ Γαβριελάτος) και τους «ΠΑΝΤΑ ΣΕΞΥ» (Αθηνά Οικονομάκου, Λένα Δροσάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Γιάννης Δρακόπουλος, Κώστας Φαλελάκης, Λάζαρος Βασιλείου). Ανήμερα τα Χριστούγεννα (25/12), την ίδια ώρα, έρχεται μια συναρπαστική βραδιά με πρωταγωνιστές της «Μάγισσας» και δύο ομάδες που επικαλούνται τις υπερφυσικές τους δυνάμεις για να κερδίσουν. Από τη μία πλευρά, είναι «ΟΙ ΒΟΥΡΛΙΣΜΕΝΟΙ» (Έλλη Τρίγγου, Γιλμάζ Χουσμέν, Καλλιόπη Χάσκα, Στεφανί Καπετανίδη, Δήμητρα Κολλά) και από την άλλη «ΟΙ ΑΠΟΚΟΡΩΜΕΝΟΙ» (Νίκος Ψαρράς, Αναστάσης Ροϊλός, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Βασίλης Μηλιώνης).

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, στις 21.00, το «5Χ5» του ΑΝΤ1 με τον Θάνο Κιούση, φοράει τα γιορτινά του και το πλατό του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού γεμίζει με γέλια και απολαυστικές ατάκες από αγαπημένους καλεσμένους, που παίζουν για καλό σκοπό, στηρίζοντας το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός» και συγκεκριμένα το πρόγραμμα «Δεσμός για τα σχολεία», που φέτος επικεντρώνει τις δράσεις του στη πλημμυροπαθή Θεσσαλία και στα σχολεία της περιοχής. Με καλεσμένους τους Ησαΐα Ματιάμπα, Παρθένα Χοροζίδου, Βίκυ Κάβουρα, Ντάνιελ Νούρκα και Ιζαμπέλλα Φούλοπ από τη θεατρική παράσταση «Άντρες με τα όλα τους» και τους Μάνο Πίντζη, Κωνσταντία Χριστοφορίδου, Τερέζα Καζιτόρη, Αντώνη Καλομοιράκη, Εύη Κολιούλη από τη θεατρική παράσταση «Πες μου ότι είναι ψέμα», το παιχνίδι αρχίζει!

Ποιος θέλει να γίνει… Άγιος Βασίλης και να χαρίσει χιλιάδες ευρώ; Μα ασφαλώς, το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» με τον μοναδικό Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1! Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, στις 20.00, το πιο δυνατό παιχνίδι γνώσεων έρχεται στην παρέα μας με δύο εορταστικά επεισόδια και… διπλή καρέκλα. Απέναντι από τον Γρηγόρη, θα βρεθούν για πρώτη φορά δύο παίκτες μαζί, παίκτες που είναι συγγενείς, για να ακούσουν τις ερωτήσεις του, να τολμήσουν, να ρισκάρουν και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

Στο μέτωπο του ΣΚΑΪ, θα συνεχιστούν τα γιορτινά επεισόδια της εκπομπής «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου»… Την Πέμπτη, η Ματίνα Νικολάου μαζί με τον Τόλη Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Λιβάνης μαζί με την Ανδρομάχη, αφήνουν για λίγο στην άκρη το αδιαμφισβήτητο καλλιτεχνικό ταλέντο τους και μπαίνουν στην κουζίνα για καλό σκοπό. Στο τελευταίο χριστουγεννιάτικο επεισόδιο, την Παρασκευή, ο Μάρκος Σεφερλής αποχαιρετά το 2023 σε μεγάλα κέφια και με άφθονο τραγούδι! Ο Νίκος Ζωιδάκης και η Ιωάννα Στρίγγα διαγωνίζονται με αντιπάλους τη Χαρά Βέρρα και τον Γιάννη Καψάλη και κλείνουν τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο! Με το έπαθλο του νικητή του σημερινού επεισοδίου, συγκεντρώνεται το συνολικό ποσό των 10.000 ευρώ που θα διατεθεί, μέσω του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Στην ΕΡΤ1, την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, το τηλεπαιχνίδι «Πες τη λέξη» με τον Γιώργο Καραμίχο έχει γιορτινή διάθεση. Ο παρουσιαστής υποδέχεται τους Κρατερό Κατσούλη, Χριστίνα Βίδου, Κώστα Παπαχλιμίντζο, Ευγενία Δημητροπούλου, Στέλιο Ξανθουδάκη και Σοφία Μανωλάκου. Και οι δύο ομάδες στοχεύουν στη συγκέντρωση δευτερολέπτων, έτσι ώστε οι δύο αντίπαλοι παίκτες να οδηγηθούν στον μεγάλο τελικό γύρο με όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο και να διεκδικήσουν για σήμερα το χρηματικό έπαθλο του επεισοδίου, που είναι 2.500 ευρώ. Η ομάδα που θα κερδίσει θα προσφέρει το χρηματικό έπαθλο στον Σύλλογο Γονέων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «Η Αναγέννηση».

Ανήμερα των Χριστουγέννων, στις 20.15, στη δημόσια τηλεόραση, η Ευγενία Σαμαρά και το «Switch» έχουν ετοιμάσει ένα εορταστικό επεισόδιο ενώ η δημόσια τηλεόραση θα κινηθεί στο ίδιο μονοπάτι και την 26η του μήνα με special επεισόδια και γιορτινές εκπομπές.

Φυσικά, οι εκπλήξεις θα είναι αντίστοιχες και τις παραμονές Πρωτοχρονιάς αναμένοντας να δούμε τους καλεσμένους!