MEDIA

Τηλεθέαση: Τι είδαν την Κυριακή – Famagusta ή Survivor, Αρναούτογλου ή Μουρμούρα;

Τηλεθέαση: Τι είδαν την Κυριακή – Famagusta ή Survivor, Αρναούτογλου ή Μουρμούρα;

Η Κυριακή είναι μία δύσκολη ημέρα για τους τηλεοπτικούς παίκτες, ωστόσο υπάρχουν προγράμματα που κάνουν τη διαφορά…

Οι Κυριακές είναι αφιερωμένες στην οικογένεια και το κοινό αποδεικνύει ότι, ειδικά την ημέρα, δεν συντονίζεται εύκολα με τηλεοπτικούς σταθμούς και εκπομπές. Το βράδυ, όμως, τα πράγματα αλλάζουν και υπάρχουν προγράμματα που κάνουν τη διαφορά στους πίνακες της Nielsen.

Έτσι, χθες, η σειρά του MEGA «Famagusta» κατάφερε να αγγίξει και να συγκινήσει το 23,8% του συνόλου και το 17,3% του δυναμικού κοινού. Η σειρά, που ολοκληρώνει τον πρώτο της κύκλο την ερχόμενη Κυριακή, είναι από τις νικήτριες της φετινής χρονιάς και όχι άδικα.

Το βράδυ της Κυριακής, το «Survivor» του ΣΚΑΪ έκανε 16,6% στο σύνολο και 13,2% στο δυναμικό κοινό ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι από αυτή την εβδομάδα θα προβάλλεται και Πέμπτη. Το ριάλιτι επιβίωσης έρχεται με πέντε επεισόδια πλέον και στόχο να ανέβουν τα ποσοστά τηλεθέασης.

Η σειρά του ALPHA, «Σκαραβαίος», που άλλαξε ώρα και μετακόμισε από τις 21.00 στις 22.00, κράτησε παρέα χθες στο 7% στο σύνολο και στο 6,8% στους τηλεθεατές 18-54.

Η παραγωγή μυθοπλασίας του MEGA, «Ναυάγιο», έκανε 18% και 10,4% αντίστοιχα αποδεικνύοντας ότι έχει το δικό της σταθερό κοινό.

Στη ζώνη των 20.00, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» έκανε 21,2% στο σύνολο και 17,2% στο δυναμικό κοινό. Όπως όλα δείχνουν θα κρατά παρέα και την επόμενη σεζόν, καθώς ο παρουσιαστής σαρώνει.

Την ίδια ώρα, η κωμωδία «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», κατέγραψε 8,3% και 8,5%. Η σειρά είναι πιθανότατα η μόνη που θα συνεχίσει την ερχόμενη σεζόν, στον ALPHA, που οδεύει για ολική ανανέωση.