MEDIA

Dragons Den: Ο πρώην Bachelor Παναγιώτης Βασιλάκος έκλεισε συμφωνία για επιτραπέζια παιχνίδια

Dragons Den: Ο πρώην Bachelor Παναγιώτης Βασιλάκος έκλεισε συμφωνία για επιτραπέζια παιχνίδια

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος μετά το Bachelor παρουσίασε στους Dragons την εταιρεία του με επιτραπέζια παιχνίδια

Όπως φαίνεται στον Παναγιώτη Βασιλάκο του αρέσει να συμμετέχει στα νέα πρότζεκτ που βγαίνουν στην ελληνική τηλεόραση.

Έτσι μετά την επιτυχία στο The Bachelor αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο επενδυτικό παιχνίδι Dragons’ Den παρουσιάζοντας την εταιρεία του με επιτραπέζια παιχνίδια εμπνευσμένα από τη μυθολογία.

«Βρίσκομαι εδώ μπροστά σας γιατί ψάχνω τους μέντορες της εταιρίας που θα με βοηθήσουν. Ζητάω 50.000 ευρώ για το 15% της εταιρίας και ο σκοπός μου είναι με αυτά τα χρήματα να προωθήσω το προϊόν σε μεγαλύτερες εκθέσεις του κόσμου», είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Ο Λέων Γιοχάη είπε τότε στον Βασιλάκο «Όση ώρα μίλαγες, διάβασα τους κανόνες και δεν κατάλαβα Χριστό» ενώ η Λίλη Περγαντά δεν έκανε καμία πρόταση.

Ο Τάσος Οικονόμου ζήτησε όλο το ζητούμενο ποσό για το 40% και τότε η Μαρία Χατζηστεφανή με το ίδιο ποσοστό έκανε μια άλλη προσέγγιση για το επιχειρηματικό πλάνο του Παναγιώτη Βασιλάκου λέγοντάς του «Νομίζω ότι πετάς λίγο στα σύννεφα».

«Είπα πως όλα είναι πιθανά στον κόσμο των σούπερ ηρώων γιατί είναι όλα μια φαντασία. Αν πάμε λίγο πιο ρεαλιστικά να πατάμε στο έδαφος, ξεκάθαρα είναι να τοποθετηθεί το προϊόν σε μια αλυσίδα καταστημάτων», απάντησε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Οι dragons Μαρία Χατζηστεφανή και Τάσος Οικονόμου έκαναν κοινή πρόταση συνεργασίας με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να την αποδέχεται και να του παραχωρεί το 40% της εταιρείας εφόσον τα επιτραπέζιά του πάνε καλά στην αγορά του εξωτερικού.