Παράσυρση Αλεξάνδρας Νίκα: «Είχε αγκαλιά το παιδί», λέει ο πατέρας του Κωνσταντίνου Αργυρού

«Συνέβη το περιστατικό, σήμερα μου είπε ότι είναι πολύ καλά οπότε δεν ρώτησα κάτι άλλο», είπε μεταξύ άλλων ο πατέρας του Κωνσταντίνου Αργυρού

Παράσυρση Αλεξάνδρας Νίκα: «Είχε αγκαλιά το παιδί», λέει ο πατέρας του Κωνσταντίνου Αργυρού
Instagram

Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Αργυρού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» για το περιστατικό που συνέβη στη νύφη του, Αλεξάνδρα Νίκα, την οποία παρέσυρε μια Bentley στο Κολωνάκι.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Αργυρός αποκάλυψε τη συνομιλία που είχε με τον γιο του μετά το περιστατικό τονίζοντας πως όλα είναι καλά και δε συντρέχει λόγος ανησυχίας.

«Συνέβη το περιστατικό, σήμερα μου είπε ότι είναι πολύ καλά οπότε δεν ρώτησα κάτι άλλο. Ευτυχώς. Λογικό δεν είναι να τρομάξει: Δεν είπαμε κάτι. Μου είπε το περιστατικό. Με καθησύχασε ότι δεν είναι τίποτα, ότι δεν έχει χτυπήσει. Τελείωσε το θέμα, καθησυχάσαμε. Νομίζω ότι ήταν με το μάρσιπο, αγκαλιά νομίζω ότι το είχε το μωρό», δήλωσε ο πατέρας του Κωνσταντίνου Αργυρού στη δημοσιογράφο Χριστίνα Βουδούρη.

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή