MEDIA

Ο Antenna θέλει να «κλέψει» από το Mega τον…

Ο Antenna θέλει να «κλέψει» από το Mega τον…

Φουλ της μεταγραφής θέλει να κάνει ο Antenna για τη νέα σεζόν και γι’ αυτό προσπαθεί από τώρα να πάρει ένα από τα δυνατά χαρτιά του Mega.

Ο λόγος για τον σεναριογράφο και ηθοποιό Γιώργο Καπουτζίδη που θεωρείται εγγύηση επιτυχίας και τηλεθέασης.

Κι αυτό ακριβώς θέλει να έχει ο Ant1 που φέτος επανήλθε δυναμικά στον τομέα της ελληνικής μυθοπλασίας αλλά κάποια πράγματα δεν του βγήκαν όπως ακριβώς τα περίμενε. Γιατί να μην ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ομάδα του την επόμενη σεζόν; Κι ας μην έχει δει ακόμα το αποτέλεσμα της τελευταίας δουλειάς του Γιώργου Καπουτζίδη «Εθνική Ελλάδος» για να κρίνει.

Τον θέλει και είναι αποφασισμένοι να τον διεκδικήσουν δυναμικά. Γι’ αυτό και στο «παιχνίδι» έχει μπει το πρώην στέλεχος του Mega, Πέτρος Μπούτος που πλέον διευθύνει το Productions Hub του Antenna και συνδέεται με στενή φιλία με τον ταλαντούχο Γιώργο Καπουτζίδη αφού είναι ουσιαστικά αυτός που του έδωσε την ευκαιρία να βγει στην TV με τις «Σαββατογεννημένες» και το θρυλικό πια «Στο Παρά Πέντε».

Ραντεβού ήδη έχουν γίνει αλλά τουλάχιστον μέχρι στιγμής συμφωνία δεν έχει υπάρξει ακόμα. Κάτι μας λέει πως κι αυτό όμως, δε θα αργήσει να γίνει. Για να δούμε…

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο twitter @newsbombgr

Κάντε like και ακολουθήστε μας στο facebook.com/newsbombgr