MEDIA

Τηλεοπτικό δίκτυο απολογήθηκε στους τηλεθεατές του!

Τηλεοπτικό δίκτυο απολογήθηκε στους τηλεθεατές του!
Η διεύθυνση του αμερικανικού καλωδιακού δικτύου AMC βεβαίωσε χθες τους απογοητευμένους τηλεθεατές της δραματικής σειράς "Η δολοφονία" ότι το κεντρικό...

Η διεύθυνση του αμερικανικού καλωδιακού δικτύου AMC βεβαίωσε χθες τους απογοητευμένους τηλεθεατές της δραματικής σειράς "Η δολοφονία" ότι το κεντρικό δραματουργικό στοιχείο της ανθρωποκτονίας στον τρέχοντα δεύτερο κύκλο "θα τροποποιηθεί ριζικά" εκ μέρους των υπευθύνων της σειράς.

Ο υπεύθυνος προγράμματος Τζοελ Στίλερμαν αναγνώρισε ότι το δίκτυο "θα έπρεπε να χειριστεί καλύτερα τις προσδοκίες των τηλεθεατών του" με δεδομένο ότι η αγωνία έφτασε στο κατακόρυφο αναφορικά με το "ποιός είναι ο δολοφόνος" στο τέλος του πρώτου κύκλου επεισοδίων.

"Θα ανακαλύψετε ποιός είναι ο δολοφόνος της Ρόζι Λάρσεν στο δεύτερο κύκλο, οριστικά", υποσχέθηκε ο Στίλερμαν.

"Το σόου, ως σύνολο, μας έκανε υπερήφανους. Όμως δε χειριστήκαμε με τον καλύτερο τρόπο τις προσδοκίες", πρόσθεσε.

"Η δολοφονία" χαρακτηρίζεται από το βραδύ ρυθμό αφήγησης, από την ανάδειξη των χαρακτήρων, από τις αναρίθμητες ανατροπές, και ο πρώτος κύκλος είχε 12 επεισόδια. Ο τίτλος, με τον οποίο το σίριαλ υποβλήθηκε προς έγκριση, ήταν: "ποιός σκότωσε τη Ρόζι Λάρσεν".

Ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο και η ταυτότητα του δολοφόνου έμεινε κρυφή προκαλώντας πολλές διαμαρτυρίες από κοινό και τηλεκτριτικούς.

Οι ηθοποιοί Μισέλ Φορμπς και Μιρέιγ Ενος, που συμμετέχουν στο "καστ", έχουν προταθεί για τα φετινά βραβεία "EMMY".