MEDIA

Τι είπε και τι ζήτησε ο Ιβάν Σαββίδης από τη νέα ομάδα της διοίκησης στην πολύωρη επίσκεψη στο OPEN

Τι είπε και τι ζήτησε ο Ιβάν Σαββίδης από τη νέα ομάδα της διοίκησης στην πολύωρη επίσκεψη στο OPEN

Να ξεκαθαρίσει το τοπίο αλλά και να θέσει τις βάσεις για την επόμενη μέρα στο OPEN επιχείρησε ο Ιβάν Σαββίδης με τη χθεσινή του επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του καναλιού στην Παιανία.

Ήταν η πρώτη επίσκεψη του κ. Σαββίδη μετά τις πρόσφατες αλλαγές στη διοικητική ομάδα του σταθμού με τον επιχειρηματία να έχει κατ΄ ιδίαν συναντήσεις με τους επικεφαλής των τμημάτων αλλά και μια ευρεία σύσκεψη με όλα τα στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού κατά την οποία ανακοινώθηκε και η νέα επικεφαλής του OPEN. Πρόκειται για την Κική Σιλβεστριάδου (στέλεχος με τεχνοκρατικό προφίλ και πολυετή εμπειρία, με προϋπηρεσία σε διοικητικό ρόλο στο MEGA, η οποία ανέλαβε να στήσει όλο το λειτουργικό κομμάτι του OPEN αρχικά σε ρόλο COO). Ο κ. Σαββίδης ανακοίνωσε, επίσης και την ανάληψη καθηκόντων διευθυντή προγράμματος από τον Νίκο Κάλη.

Λίγο νωρίτερα, προηγήθηκε κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση με τον διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης, Δημήτρη Μιχαλέλη, ο οποίος έκανε τον απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας του ενημερωτικού προγράμματος και παρουσίασε το σχεδιασμό της επόμενης περιόδου, με τον μέτοχο να του δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη -κάτι που ειπώθηκε και κατά τη διάρκεια της σύσκεψης με όλους τους επικεφαλής.

Ο κ. Σαββίδης εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στη νέα ομάδα διοίκησης, αλλά και την επένδυσή του στα media συνολικά, στήριξη που θα φανεί και έμπρακτα, όπως είπε, με την οικονομική ενίσχυση του τηλεοπτικού σταθμού τόσο για να ικανοποιηθούν οι τρέχουσες ανάγκες και υποχρεώσεις όσο και για την υλοποίηση του νέου προγράμματος το οποίο θα δώσει το στίγμα της επόμενης μέρας.

Κεντρικό μήνυμα του κ. Σαββίδη ήταν ότι έχει έρθει για να μείνει στον χώρο των media και παρομοίασε το OPEN με ένα νήπιο που στους οκτώ πρώτους μήνες λειτουργίας του πέρασε τις πρώτες, παιδικές ασθένειες και είναι πλέον έτοιμο να περάσει στην «επόμενη μέρα». Παράλληλα, τόνισε ότι το ενημερωτικό κομμάτι του σταθμού θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από τη σχέση εμπιστοσύνης που χτίζει με τον τηλεθεατή, ενώ στη νέα φάση του καναλιού ζήτησε περαιτέρω ενίσχυση των τεχνολογικών στοιχείων που αποτελούν καινοτομία και τεκμηριώνουν τη διάδραση. Άλλωστε, υπενθύμισε ότι το ίδιο το όνομα του καναλιού προσδιορίζει το στόχο του, που είναι η καινοτομία, το ανοιχτό πνεύμα και η αξιοποίηση στο έπακρο των νέων τεχνολογιών.

Τέλος, μιλώντας για το στόχο της επόμενης μέρας υπογράμμισε πως ο ίδιος έχει ψυχολογία πρωταθλητή, είναι απαιτητικός και θέλει να δει το κανάλι ακόμα πιο ψηλά. Όπως είπε χαρακτηριστικά, λίγο πριν την ολοκλήρωση της τετράωρης σύσκεψης, η επιτυχία στην επόμενη φάση θα κριθεί κατά πολύ από το πνεύμα ομαδικότητας και τη δυνατότητα η νέα ομάδα να μπορεί να λειτουργεί «σαν μια γροθιά».