MEDIA

Δείτε βίντεο: Χαμός στο Survivor με το νέο καβγά Χανταμπάκη – Αγγελόπουλου!

Δείτε βίντεο: Χαμός στο Survivor με το νέο καβγά Χανταμπάκη – Αγγελόπουλου!

Μπορεί στο συμβούλιο να ζήτησαν συγγνώμη, δίνοντας την εντύπωση ότι έδωσαν τόπο στην οργή τους, ωστόσο φαίνεται πως Στέλιος Χανταμπάκης και Γιώργος Αγγελόπουλος ξέθαψαν ξανά τα τσεκούρια του πολέμου, βάζοντας «φωτιά» στο νησί των «Διασήμων».

Τη στιγμή μάλιστα του καβγά η τηλεθέαση χτύπησε «κόκκινο» και κάτι ανάλογα φαίνεται πως θα ζήσουν και σήμερα τα «μηχανάκια» αφού ο άγριος καβγάς των δύο παικτών αναζωπυρώνεται!

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν όταν ο Αγγελόπουλος ζήτησε να γίνει ψηφοφορία για το αν θα φάνε ή όχι πριν από το αγώνισμα της ασυλίας. Ο Χανταμπάκης, ο οποίος δεν φάνηκε να ενθουσιάζεται με την ιδέα, ξεκίνησε έτσι μία συζήτηση σχετική με την ψηφοφορία, ζητώντας να μάθει τι γίνεται σε περίπτωση που η απόφαση της ομάδας δεν είναι ομόφωνη.
Κάτι που προκάλεσε την ενόχληση του Αγγελόπουλου, ο οποίος θεώρησε ότι η στιγμή του φαγητού είναι ιερή και δεν πρέπει να μιλούν εκείνη την ώρα. Απομακρύνθηκε, έτσι, από τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας για να φάει, με τον Χανταμπάκη, εμφανώς εκνευρισμένο να του ζητά να επιστρέψει στην καλύβα, λέγοντας εμφανώς ειρωνικά ότι είναι πρόθυμος να κάνουν ακόμα και προσευχή…

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Αγγελόπουλος πλησίασε τον Στέλιο Χανταμπάκη, την ώρα που εκείνος έκανε ηλιοθεραπεία, για να του ζητήσει το λόγο. Χάνοντας μάλιστα κάποια στιγμή την ψυχραιμία του, τράβηξε με μία απότομη κίνηση την μπλούζα από το πρόσωπό του Χανταμπάκη, λέγοντας του ότι όταν του μιλάει θέλει να τον κοιτάζει στα μάτια.

Η κίνηση εξόργισε τον Χανταμπάκη, ωστόσο τα χειρότερα αποφεύχθηκαν μετά από παρέμβαση του Λάμπρου Χούτου.

Ακολούθησε ο αγώνας για την ασυλία τον οποίο κέρδισαν οι «Διάσημοι», ενώ αργότερα στο συμβούλιο, με αμοιβαίες εξηγήσεις, φάνηκε να δίνεται τέλος στο περιστατικό.

Μόνο που ήταν απλά ένα επεισόδιο του σίριαλ που συνεχίζεται σήμερα αφού οι σχέσεις των δύο παικτών δεν αποκαταστάθηκαν ποτέ…

Σχετικές ειδήσεις