Survivor: Αυτό είναι το «ένοχο μυστικό» του Γιώργου Αγγελόπουλου - Δείτε τι έκανε και τον κατηγορούν

Survivor: Αυτό είναι το «ένοχο μυστικό» του Γιώργου Αγγελόπουλου - Δείτε τι έκανε και τον κατηγορούν

Survivor: Επιτέλους, το «ένοχο μυστικό» του Γιώργου Αγγελόπουλουγια το οποίο μιλούσαν διαρκώς οι παίκτες των «Διασήμων» τόσο καιρό - χωρίς στην ουσία να λένε τίποτα - αποκαλύφθηκε!

Μετά από περισσότερο από ένα μήνα, ο Σάκης Τανιμανίδης, στο χθεσινό (20/04/2017) Συμβούλιο του Νησιού, θέλησε να ξεκαθαρίσει ορισμένα πράγματα σχετικά με τους κανονισμούς του παιχνιδιού, αλλά και να προειδοποιήσει τους παίκτες για κυρώσεις σχετικά με την παραβίασή τους.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Τανιμανίδης αναφέρθηκε σε τουλάχιστον τρία περιστατικά, κατά τα οποία οι παίκτες των δύο ομάδων, κατάφεραν να εξασφαλίσουν «παράνομα» φαγητό από ντόπιους της περιοχής!

«Η ένωση θα σημάνει μια καινούρια αρχή, ένα καινούριο ξεκίνημα και αυτό σημαίνει τόσο τα νέα πράγματα που φέρνει αυτό, αλλά ταυτόχρονα σημαίνει ότι αφήνουμε πίσω και κάποια λάθη του παρελθόντος. Σε ένα τέτοιο θέλω να αναφερθώ σήμερα, γιατί είπαμε ότι είναι το τελευταίο Συμβούλιο πριν από την ένωση. Θέλω να το πω τώρα για να το λύσουμε και να το αφήσουμε πίσω μας. Θέλω να πω και στις δύο ομάδες ότι πληροφορηθήκαμε από κάποιους ντόπιους ότι έχετε πάρει από αυτούς κάποια πράγματα. Κι όταν λέω πράγματα, αναφέρομαι σε φαγητό. Κι αναφέρομαι και στις δύο ομάδες. Τόσο η μία ομάδα, όσο και η άλλη. Μάλιστα μας το έχουν πει ότι το έχετε κάνει μια φορά εσείς οι "Μαχητές" και δυο φορές οι "Διάσημοι"», ανέφερε ο παρουσιαστής του Survivor.

Και πρόσθεσε: «Σαφέστατα και το γνωρίζετε ήδη ότι αυτό είναι έξω από τους κανόνες του παιχνιδιού. Γνωρίζω ότι έχετε έρθει εδώ με τη δική σας θέληση. Είναι επιλογή σας. Γνωρίζετε ότι συμμετέχετε σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το Survivor.  Έχει σίγουρα δυσκολίες και πείνα, αλλά έχει και κάποιους κανόνες. Και για να έχει την αξία του ως παιχνίδι, πρέπει αυτούς τους κανόνες να τους τηρούμε. Δεν σημαίνει ότι η ομάδα που το έκανε ή και οι δύο ομάδες ή αυτοί που το έκαναν είναι κακοί άνθρωποι. Είναι λογικό σε τέτοιες δύσκολες συνθήκες, η παρόρμηση να σε οδηγήσει στην πιο εύκολη λύση για να επιβιώσεις και αν πεινάς επί μία εβδομάδα, τότε αν κάποιος σου δώσει φαγητό θα το πάρεις. Μάθαμε μάλιστα ότι έχετε ανταλλάξει κάποια πράγματα που έχετε στην παραλία. Είτε είναι παπούτσια, είτε είναι οτιδήποτε άλλο, για να προμηθευτείτε αυτό το φαγητό. Αυτό επαναλαμβάνω ότι δεν επιτρέπεται. Το έχουμε μάθει, πλέον. Αν πέσει ξανά στην αντίληψη μας τότε θα πρέπει να κάνουμε κάτι για αυτό. Θα πρέπει να υπάρξουν κάποιες συνέπειες. Δε θέλω να μιλήσω συγκεκριμένα. Θέλω απλά όπως το ανοίξαμε εδώ, να το κλείσουμε και εδώ, γιατί το θεωρώ μια μικρή λάθος παρένθεση σε αυτό το καταπληκτικό και πολύ αληθινό παιχνίδι, το Survivor».

Οι δύο παίκτες που απάντησαν στον παρουσιαστή ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Ντάνος ανέφερε, χαρακτηριστικά: «Ήταν μια στιγμή αδυναμίας ή να το πούμε υπερβολικής πείνας. Κάποιος από εμάς πήρε μια πρωτοβουλία και σαφέστατα είναι εκτός κανονισμών και από τότε το αφήσαμε ως είχε και δεν ξαναέγινε. Είναι και επικίνδυνο παράλληλα. Και σε καμία περίπτωση αυτά δεν μπορούν να ταΐσουν μια ομάδα. Μιλάμε για ένα σάντουιτς και ένα ψωμί. Ούτε λύση έφερε, περισσότερο ψυχολογική υποστήριξη, αλλά σταμάτησε εκεί».

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, ο Ντάνος ήταν εκείνος που εξασφάλισε, τη μία φορά, φαγητό από ντόπιους, ανταλλάσσοντας τα παπούτσια του και το μοιράστηκε με ορισμένους συμπαίκτες του.

Το άκρως εντυπωσιακό, ωστόσο, που δεν καταλαβαίνουμε είναι το εξής: Είναι, ίσως, λογικό να είναι εναντίον του Γιώργου Αγγελόπουλου οι «Διάσημοι» που δεν θέλησαν να φάνε από το φαγητό που έφερε και τον κατηγόρησαν εξαρχής.

Κάποιοι άλλοι, όμως, οι οποίοι συμμετείχαν στην… παρανομία και έφαγαν από το φαγητό, πώς είναι δυνατόν να τον κατηγορούν στη συνέχεια;