Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Survivor: Μάγκας Κοκκινάκης, η μυστηριώδης κίνηση στον Γιώργο Αγγελόπουλο που δεν είδε κανείς (vid)

Newsbomb

Survivor νέα:Το κλίμα στους «Διάσημους», όπου οι δύο κλίκες φανερώθηκαν πλέον και απροκάλυπτα είναι εκρηκτικό, ενώ οι ισορροπίες κρέμονται από μία κλωστή.

Τα νεύρα, όπως φαίνεται και στο αποψινό επεισόδιο είναι τεντωμένα και μια σπίθα αρκεί να πυροδοτήσει το μεγάλο… μπαμ!
Στο χθεσινό (8/5) αγώνισμα της ατομικής ασυλίας το πολυπόθητο κολιέ κατάφεραν να κερδίσουν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Γιώργος Χρανιώτης. Εκτός ωστόσο ότι διασφάλισαν μία ακόμη εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης, έπρεπε να ψηφίσουν για αποχώρηση δύο ακόμη συμπαίκτες τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Bo ψήφισαν στην κάλπη τη Λάουρα Νάργες, ενώ από την άλλη, ο Κώστας Κοκκινάκης, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Νάργες, ψήφισαν για αποχώρηση τον Bo.

Με ισοψηφία έτσι, Bo και Λάουρα τέθηκαν σε… τροχιά αποχώρησης, ενώ αυτόματα έπρεπε να τους ακολούθησαν και οι Κοκκινάκης – Βαλαβάνη.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Survivor

Ο Σάκης Τανιμανίδης, για τυπικούς όπως τόνισε ωστόσο λόγους, ζήτησε από τον Αγγελόπουλο και τον Χρανιώτη να κατονομάσουν από έναν συμπαίκτη τους.

Πρώτος κλήθηκε να το κάνει ο Ντάνος, όμως αυτό που δεν αντιλήφθηκε κανείς όταν ήρθε στη δύσκολη (για τον ίδιο και όχι το διαδίκτυο) θέση, ήταν το νεύμα του Ολυμπιονίκη να ψηφίσει πρώτα εκείνον…

Το γιατί το έκανε πάντως περιπλέκει ακόμα το μυστήριο, αφού δεν είχε κάποιο ουσιαστικό νόημα.