MEETING POINT

Τα πολιτικά πρόσωπα του 2021 στο Meeting Point με την Όλγα Τρέμη

Τα πολιτικά πρόσωπα του 2021 στο Meeting Point με την Όλγα Τρέμη

Στην πρώτη γραμμή των πολιτικών γεγονότων βρέθηκαν το 2021 το newsbomb.gr και το Meeting Point.

Η Ολγα Τρέμη φιλοξένησε τους πρωταγωνιστές της πολιτικής επικαιρότητας σε μια σειρά από συνεντεύξεις που συζητήθηκαν, έβγαλαν ειδήσεις και προκάλεσαν αίσθηση.

Μέσα από την κάμερα του Meeting Point έδωσαν φέτος το στίγμα και τα πολιτικά τους μηνύματα ο τ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος – στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την λήξη της θητείας του -, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο υπουργός Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ο πρώην υπουργός Οικονομικών και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος και η Φώφη Γεννηματά σε μία από τις τελευταίες της συνεντεύξεις.

Το Meeting Point άνοιξε νέο κεφάλαιο στο webTV φέτος και η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο δυναμική το 2022 – μια χρονιά, που διαγράφεται έντονη και θερμή σε πολιτικά γεγονότα και εξελίξεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

J2US: Αυτά τα τρία ζευγάρια αποχώρησαν – Ποια δίδυμα πέρασαν στον μεγάλο τελικό

Γιαννιτσά, Χριστούγεννα 1968: Η δολοφονία της όμορφης δασκάλας - «Ήθελα μόνο να την απολαύσω»

Διόδια: Αυξάνονται οι τιμές από την Πρωτοχρονιά - Πόσα θα πληρώνουμε σε όλη την Ελλάδα