ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Mediterranean College: Δίπλωμα 5ετούς φοίτησης Πολυτεχνείου ή MSc στον Τομέα των Μηχανικών

Mediterranean College: Δίπλωμα 5ετούς φοίτησης Πολυτεχνείου ή MSc στον Τομέα των Μηχανικών

Επιδότηση διδάκτρων έως 50% στα νέα τμήματα Οκτωβρίου 2019

Ισχυρό & αναγνωρισμένο Δίπλωμα πενταετούς φοίτησης (MEng) Πολυτεχνείου ή Μεταπτυχιακό Ειδίκευσης (MSc) στον Τομέα των Μηχανικών, από το Mediterranean College!

Σπούδασε Πολιτικός ή Μηχανολόγος Μηχανικός και απόκτησε αναγνωρισμένο πτυχίο από τη Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College που πρώτη το 2005, άνοιξε το δρόμο της ιδιωτικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, στην Ελλάδα, στις Πολυτεχνικές Επιστήμες.

Αν θέλεις να αποκτήσεις ισχυρό και αναγνωρισμένο πτυχίο, με εφαρμόσιμες γνώσεις και δεξιότητες, αξιοποίησε ΤΩΡΑ κιόλας την επιδότηση έως 50%, για τα νέα τμήματα Οκτωβρίου 2019.

Σε συνεργασία με το University of Derby (TOP20, Guardian University Guide, 2020), η Σχολή δίνει τη δυνατότητα σε απόφοιτους Λυκείου & ΙΕΚ και πτυχιούχους Πανεπιστημίων & ΤΕΙ, να αποκτήσουν Πτυχία πενταετούς φοίτησης (MEng) Πολυτεχνείου ή Μεταπτυχιακά Ειδίκευσης (MSc). Τα πτυχία είναι επαγγελματικά ισοδύναμα με εκείνα των δημοσίων Πανεπιστημίων. Τα προσφερόμενα προγράμματα είναι τα εξής:

Τα προγράμματα:

  • Οδηγούν σε εγγραφή των αποφοίτων σε Βρετανικά Τεχνικά Επιμελητήρια (Chartered Engineers) και σε κατοχύρωση των επαγγελματικών δικαιωμάτων τους και στην Ελλάδα.
  • Το περιεχόμενό τους είναι προσαρμοσμένο στην ελληνική πραγματικότητα.
  • Ο τεχνικός τους χαρακτήρας επιτρέπει τη σύνδεση της γνώσης με την εφαρμογή αυτής, σε σύγχρονα θέματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες μηχανικοί.
  • Είναι τα μοναδικά στην Ελλάδα (σε επίπεδο Κολλεγίων) που καλύπτουν όλα τα πεδία της επιστήμης του Μηχανολόγου και του Πολιτικού Μηχανικού.
  • Οι φοιτητές παράγουν προσωπικό ερευνητικό έργο, με δυνατότητα δημοσίευσης σε διεθνή συνέδρια και περιοδικά.
  • Τα εργαστηριακά μαθήματα και τα projects των φοιτητών διεξάγονται στα εξειδικευμένα εργαστήρια του Mediterranean College και σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις συνεργαζόμενων εταιριών και εργαστηρίων.

Επικοινώνησε σήμερα για περισσότερες πληροφορίες:

Mediterranean College

Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600

Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779

www.medcollege.edu.gr

info@medcollege.edu.gr