ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γιατί το highballing είναι ό,τι πιο φρέσκο παίζει στην Αθήνα

Γιατί το highballing είναι ό,τι πιο φρέσκο παίζει στην Αθήνα

Όλη η Αθήνα μιλάει πλέον για αυτά και οι bartenders στα αγαπημένα σου στέκια στο κέντρο της πόλης, σου προτείνουν να τα δοκιμάσεις. Τι είναι, λοιπόν, αυτά τα new entries που έχουν μυήσει τους Αθηναίους στην «τελετουργία» του HIGHBALLing; Πρόκειται απλώς για μερικά νέα trends που ήρθαν για να φύγουν ή αξίζουν πραγματικά την προσοχή σου;

Από τη Ρόμβης στην Πρωτογένους και από την Αιόλου στην Κολοκοτρώνη, την Καρύτση, τη Μητροπόλεως, την Καλαμιώτου και τη Σκουλενίου: Όπου σταθείς και όπου βρεθείς αυτές τις μέρες θα ακούσεις κάποιον να μιλά για τα HIGHBALLS ή ακόμη καλύτερα, να τα απολαμβάνει. Αν θέλεις, λοιπόν, να είσαι -και να αποκαλείσαι- ένας γνήσιος Athens City Walker, τότε αξίζει να αφιερώσεις λίγο από τον χρόνο σου προκειμένου να μάθεις περισσότερα για το highballing.

Το σίγουρο είναι πώς αποτελεί ό,τι πιο «φρέσκο» παίζει στην Αθήνα και θα εκπλαγείς ευχάριστα μαθαίνοντας την ιστορία του και τους θρύλους που το «τιμούσαν».

Μα τι είναι, τέλος πάντων, αυτά τα HIGHBALLS;

Αφού ενημερώθηκες για το πού και πώς θα δοκιμάσεις τα HIGHBALLS, έφτασε η ώρα να τα βάλεις κάτω από το μικροσκόπιό σου προκειμένου να μάθεις πραγματικά… τι είναι τέλος πάντων αυτά τα HIGHBALLS! Τα καλά νέα είναι πως ένα googlάρισμα και μία «ματιά» στο λεξικό του Cambridge αρκούν για να μάθεις ό,τι χρειάζεσαι. Όπως θα διαβάσεις, λοιπόν, πρόκειται για ένα αλκοολούχο ποτό το οποίο στην πιο απλή του μορφή περιέχει ουίσκι, κάποιο ανθρακούχο αναψυκτικό, πάγο, μία φρέσκια γαρνιτούρα και σερβίρεται ΠΑΝΤΑ σε ψηλό ποτήρι. Προσοχή, όμως! Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις τα HIGHBALLS ως απλά ποτά. Και αυτό διότι στην πραγματικότητα, αποτελούν μία ολόκληρη κατηγορία κοκτέιλ από μόνα τους!

Διαβάστε περισσότερα εδώ