ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Home décor: Πώς τα αυτοκόλλητα τοίχου γίνονται ο «κανόνας» στη διακόσμηση το 2020

Home décor: Πώς τα αυτοκόλλητα τοίχου γίνονται ο «κανόνας» στη διακόσμηση το 2020

Πριν από μερικά χρόνια η σκέψη να διακοσμήσουμε το σπίτι μας ή να ανανεώσουμε την όψη του καταστήματός μας χρησιμοποιώντας αυτοκόλλητα τοίχου δεν φάνταζε ιδιαίτερα απλή.

Εν έτει 2020, ωστόσο, τα αυτοκόλλητα τοίχου δεν αποτελούν μόνο έναν εύκολο, γρήγορο και οικονομικό τρόπο για να ανανεώσουμε τους χώρους μας, αλλά την ίδια ώρα συνιστούν μία από τις κορυφαίες διακοσμητικές τάσεις της χρονιάς.

Πώς όμως, τα αυτοκόλλητα τοίχου άρχισαν να γίνονται σήμερα ο «κανόνας» στη διακόσμηση του σπιτιού; Ποιες είναι οι πλέον δημοφιλείς επιλογές που αξίζουν την προσοχή μας; Με ποιον τρόπο μπορεί κάποιος να υιοθετήσει σήμερα αυτό το εντυπωσιακό και ιδιαίτερα οικονομικό décor trend;

Η λίστα που ακολουθεί, θα λύσει κάθε σας απορία και πιθανότατα, θα σας προσφέρει την απαραίτητη έμπνευση για να ανανεώσετε τη διακόσμηση στο σπίτι σας και μάλιστα, με ελάχιστες κινήσεις.

Ευκολία και άμεσο αποτέλεσμα που εντυπωσιάζει

Για να κατανοήσει κάποιος πώς τα αυτοκόλλητα τοίχου κερδίζουν συνεχώς έδαφος στη διακόσμηση και έχουν καταφέρει να καταστούν ιδιαίτερα δημοφιλή σε ό,τι αφορά στο décor τόσο των σύγχρονων σπιτιών όσο και των καταστημάτων, αρκεί να μελετήσει το πώς χρησιμοποιούνται. Διότι με μια κίνηση μπορεί να τα τοποθετήσει ο καθένας στον τοίχο του, ενώ αφαιρούνται εξίσου εύκολα και μάλιστα, χωρίς να αφήνουν σημάδια. Με λίγα λόγια, δηλαδή, μπορούν να αλλάξουν εύκολα την όψη ενός χώρου και να κάνουν έναν βαρετό τοίχο να αποκτήσει ενδιαφέρον μέσα σε λίγα λεπτά.

Μία ιδιαίτερη και απίστευτά οικονομική διακοσμητική πρόταση

Μία ακόμη παράμετρος που εξηγεί το γιατί τα αυτοκόλλητα τοίχου έχουν γίνει τόσο δημοφιλή στις μέρες μας σχετίζεται με το γεγονός ότι αποτελούν μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή και ταυτόχρονα απίστευτα οικονομική διακοσμητική πρόταση. Με μία «ματιά» στο urbanstickers.gr, για παράδειγμα, μπορεί κάποιος να ανακαλύψει σήμερα αυτοκόλλητα τοίχου για κάθε δωμάτιου του σπιτιού αλλά και κάθε είδος καταστήματος -από καφετέριες μέχρι μπαρ και από κομμωτήρια μέχρι γυμναστήρια και φαρμακεία- με μόλις 10 ευρώ!

Ο παράγοντας eco-friendly

Με τους καταναλωτές ανά τον κόσμο να είναι πλέον περισσότερο προσεκτικοί σε ό,τι αφορά στο τι βάζουν στα πιάτα και τα σπίτια τους και να προσπαθούν να κάνουν κάθε μέρα περισσότερο οικολογικές επιλογές, το γεγονός ότι τα αυτοκόλλητα τοίχου που δημιουργούνται σήμερα είναι σχεδιασμένα για να έχουν τις μικρότερες πιθανές οικολογικές επιπτώσεις, κάνει τη διαφορά. Η εκτύπωσή τους γίνεται με άοσμα, μη τοξικά μελάνια και σε υλικά που δεν περιέχουν βαρέα μέταλλα. Σίγουρα δεν είναι δύσκολο να κατανοήσει κάποιος γιατί όλο και περισσότεροι καταναλωτές τα επιλέγουν.

Η δυνατότητα των custom-made επιλογών

Στα πλεονεκτήματα που τα αυτοκόλλητα τοίχου προσφέρουν στους σύγχρονους καταναλωτές περιλαμβάνεται και το ότι δίνουν τη δυνατότητα custom-made επιλογών. Αυτό σημαίνει πως ο καθένας μπορεί να ζητήσει να δημιουργηθεί αποκλειστικά για τους δικούς του τοίχους ένα συγκεκριμένο σχέδιο, είτε πρόκειται για μια δική του έμπνευση είτε για ένα σχέδιο που έχει δει στο Διαδίκτυο. Δύο ημέρες αρκούν για να το λάβει στο σπίτι του και να ανανεώσει τους χώρους του, βάζοντας ακόμη πιο πολύ σε αυτούς την προσωπική του «πινελιά».

Τα διακοσμητικά trends που αξίζουν την προσοχή μας

Τέλος, στην περίπτωση που σκέφτεστε να στραφείτε στα αυτοκόλλητα τοίχου για τη διακόσμηση των χώρων σας το 2020, αλλά δεν γνωρίζετε από πού να κάνετε την αρχή, μία είναι η βασική συμβουλή η οποία θα σας βοηθήσει να είστε περισσότερο σίγουροι ότι έχετε κάνει τις κατάλληλες επιλογές: Να ενημερωθείτε και να βασιστείτε στα κορυφαία trends στη διακόσμηση εσωτερικού χώρου. Για το 2020, για παράδειγμα, τα τολμηρά γεωμετρικά σχέδια, τα μίνιμαλ μοτίβα, οι έντονες χρωματικές αντιθέσεις, τα abstract διακοσμητικά στοιχεία αλλά και οι floral λεπτομέρειες περιλαμβάνονται στην κορυφή της λίστας με τα κορυφαία διακοσμητικά trends. Αν αναζητείτε, λοιπόν, τα κατάλληλα αυτοκόλλητα σαλονιού για να προσφέρετε έναν «αέρα» ανανέωσης στον χώρο σας ή ιδέες και λύσεις για τη διακόσμηση οποιουδήποτε δωματίου, μπορείτε και σίγουρα αξίζει να επιλέξετε κάποια από τις παραπάνω décor προτάσεις.

Όποιο σχέδιο και αν επιλέξετε και όποιο δωμάτιο αποφασίσετε να ανανεώσετε, το σίγουρο είναι o νέος «κανόνας» στο home décor για το 2020, θα σας κάνει εύκολα να «κολλήσετε»!