ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το νέο Ελληνικό YouTube κανάλι της iRobot είναι live and... cleaning! by MEDIACUBE

Το νέο Ελληνικό YouTube κανάλι της iRobot είναι live and... cleaning! by MEDIACUBE

H iRobot, η Νο.1 μάρκα παγκοσμίως στις πωλήσεις ρομποτικών σκουπών, με περισσότερα από 30 χρόνια τεχνογνωσία και συνεχή καινοτομία στον κλάδο των οικιακών ρομπότ και η MEDIACUBE, με πολυετή εμπειρία στο χώρο του Digital Marketing, δημιουργούν μαζί το νέο YouTube κανάλι iRobot Greece

To iRobot Greece είναι το ολοκαίνουργιο κανάλι στο YouTube με μοναδικό περιεχόμενο, που δεν παρουσιάζει απλά προϊόντα, αλλά προσφέρει smart λύσεις, αναδεικνύοντας παράλληλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά που κάνουν την iRobot να υπερέχει.

Έξυπνοι οδηγοί και how-to videos θα αναλάβουν τη γνωριμία του κοινού με τις ρομποτικές σκούπες της iRobot, ενώ οι εξοικειωμένοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν όλα τα μυστικά που κρύβουν οι Roomba και οι Braava, ανακαλύπτοντας νέες λειτουργίες!

Νέα video και playlists “ανεβαίνουν” σχεδόν καθημερινά, καθιστώντας το iRobot Greece ένα ζωντανό κανάλι YouTube και όχι άλλο ένα προϊοντικό showroom.

Το νέο κανάλι iRobot Greece θα αναδείξει τη νέα εποχή καθαριότητας που φέρνει η iRobot στην Ελλάδα, με τις επιτυχημένες σειρές Roomba και Braava.

Σχετικά με την iRobot:

Ιδρυμένη το 1990 από ρομποτιστές του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Μασαχουσέτης με όραμα να κάνουν πραγματικότητα τα πρακτικά ρομπότ, η iRobot έχει πουλήσει περισσότερα από 30 εκατομμύρια ρομπότ σε παγκόσμια βάση.

Η iRobot έχει αναπτύξει μερικά από τα πιο σημαντικά ρομπότ παγκόσμια και έχει πλούσια ιστορία πρωτοπορίας. Διαθέτει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας σε advanced robotics

βοηθώντας τον κόσμο να βρει εξυπνότερους τρόπους να καθαρίζει και να βελτιώνει την καθημερινότητά του.

Τα προϊόντα iRobot, τα οποία περιλαμβάνουν τα βραβευμένα ρομπότ-σκούπες Roomba® και την οικογένεια ρομπότ-σφουγγαρίστρες Braava®, έχουν εισέλθει σε εκατομμύρια σπίτια ανά τον κόσμο και δουλεύουν καθημερινά σκληρά βοηθώντας τους ανθρώπους να κάνουν περισσότερα πράγματα, τόσο μέσα, όσο κι έξω από το σπίτι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γεωργιάδης στο Newsbomb.gr: Νωρίς για το Πάσχα στο χωριό - Δουλεύουμε για να ανοίξει η εστίαση