ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το πρώτο κατάστημα ΙΚΕΑ «νέας γενιάς» έφτασε και βρίσκεται στο κέντρο του Πειραιά!

Το πρώτο κατάστημα ΙΚΕΑ «νέας γενιάς»  έφτασε και βρίσκεται στο κέντρο του Πειραιά!

Τι θα λέγατε αν την ώρα που απολαμβάνατε τον σαββατιάτικο περίπατό σας, στην κεντρική αγορά του Πειραιά, ή μια καθημερινή, λίγο αφότου τελειώνατε την εργασία σας, πηγαίνατε για τα ψώνια της εβδομάδας κάνατε και μία στάση σε ένα κατάστημα IKEA;  Τώρα μπορείτε!

Η αλήθεια είναι πως για όλους εμάς που ζούμε σε κεντρικά σημεία της Αθήνας ή τον Πειραιά, το να μπορούμε να απολαύσουμε μία ολοκληρωμένη εμπειρία ΙΚΕΑ, σε απόσταση «αναπνοής» από το σπίτι ή την εργασία μας, είναι μεγάλη υπόθεση.

Αυτή ακριβώς η ευκαιρία, λοιπόν, μας δίνεται τώρα! Διότι στο ιστορικό, νεοκλασικό κτήριο -το «Μέγαρο Πολίτου»- που βρίσκεται δίπλα στην αγορά του Πειραιά και πολύ κοντά στο λιμάνι της πόλης, επί της Δημητρίου Γούναρη, μας περιμένει πλέον ένα κατάστημα «νέας γενιάς» IKEA και τρεις όροφοι με περισσότερα από 1.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, που ανανεώνονται συνεχώς.

Όταν μερικά βήματα αρκούν για να απολαύσουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία IKEA

Το πρώτο κατάστημα «νέας γενιάς» ΙΚΕΑ είναι γεγονός και δημιουργήθηκε για να μας προσφέρει μία ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία, κοντά στο σημείο όπου ζούμε, εργαζόμαστε, μετακινούμαστε και κάνουμε τις αγορές μας. Με λίγα λόγια δηλαδή, πλέον έχουμε πρόσβαση στα αγαπημένα μας προϊόντα, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά ή βήματα.

Δεν πρόκειται απλώς για ένα κατάστημα που ήρθε για να φύγει, αλλά αποτελεί μέρος της νέας πρωτοβουλίας της IKEA, να έρθει πιο κοντά μας, με καταστήματα «νέας γενιάς», που αποτελούν μέρος του αστικού ιστού. Το πρώτο από αυτά τα καταστήματα στη χώρα μας, λοιπόν, βρίσκεται στον Πειραιά και διαθέτει Είδη Οικιακού Εξοπλισμού, Εστιατόριο, Γωνιά με Σουηδικές Γεύσεις και Take-Away Café, Εκθεσιακό Χώρο με έτοιμες ιδέες και λύσεις για το σπίτι, αλλά και Κέντρο Σχεδιασμού, στο οποίο εξειδικευμένοι υπάλληλοι μας βοηθούν να σχεδιάζουμε την κουζίνα μας ή τη ντουλάπα μας, παρέχοντάς μας εξατομικευμένες λύσεις.

Στο πρώτο κατάστημα «νέας γενιάς» IKEA, μπορούμε να κάνουμε μία στάση για να βρούμε έπιπλα και λύσεις για το σπίτι, να αντλήσουμε έμπνευση για κάθε μας χώρο και να αγοράσουμε ότι θέλουμε από τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα ή να παραγγείλουμε ότι θέλουμε και να ζητήσουμε να μας αποσταλούν στο σπίτι ή ακόμη και να τα παραλάβουμε από το κατάστημα ΙΚΕΑ Κηφισός ή το κατάστημα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο. Παράλληλα, στο Κέντρο Σχεδιασμού μπορούμε να σχεδιάσουμε – κατόπιν ραντεβού - τη ντουλάπα ή την κουζίνα των ονείρων μας, μαζί με εξειδικευμένους υπαλλήλους που παρέχουν συμβουλές και καθοδήγηση, για να την δημιουργήσουμε, όπως ακριβώς την έχουμε φανταστεί.

Το γεγονός, βέβαια, ότι η IKEA επέλεξε το συγκεκριμένο κτήριο στον Πειραιά, κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι. Βλέπετε, η ΙΚΕΑ βάζει τη βιωσιμότητα σε πρώτο πλάνο και οι δράσεις της, υποστηρίζουν τους Στόχους Αειφόρου Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών. Για αυτό, λοιπόν, σε ό,τι αφορά στο πρώτο κατάστημα της «νέας γενιάς» στην Ελλάδα, προτίμησε ένα διατηρητέο κτήριο, το οποίο και ανακαίνισε με σεβασμό και φροντίδα στην ιστορία του.

Eco-friendly εστιατόριο και χαλάρωση με θέα το λιμάνι

Εκτός όμως από μία νέα, ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία που μπορούμε να απολαμβάνουμε σε καθημερινή βάση βέβαια, το νέο κατάστημα «νέας γενιάς» IKEA στον Πειραιά, συνιστά ταυτόχρονα και ένα νέο, κεντρικό σημείο συνάντησης για γεύση και χαλάρωση στην πόλη.

Από το πιάτο σήμα-κατατεθέν της ΙΚΕΑ, δηλαδή τα σουηδικά κεφτεδάκια, μέχρι σαλάτες, επιδόρπια, σνακ, παγωτό και φυσικά, καφέ. Τα προϊόντα που θα μπορούμε να απολαύσουμε στο εστιατόριο του νέου καταστήματος με θέα το λιμάνι του Πειραιά από τις 21 Ιουλίου είναι πολλά, ενώ θα μπορούμε να επιλέξουμε και την take away επιλογή, ώστε να τα γευτούμε στο σπίτι, αν ο χρόνος μας είναι περιορισμένος.

Για εκείνους δε, που έχουν και περιβαλλοντικές ανησυχίες ή προσέχουν περισσότερο τη διατροφή τους -δηλαδή τους περισσότερους από εμάς πλέον- στο κατάστημα θα σερβίρονται φυτικά κεφτεδάκια και σολομός που προέρχεται από υπεύθυνες υδατοκαλλιέργειες. Ακόμα και ο καφές που προσφέρεται είναι βιολογικός, υψηλής ποιότητας με την πιστοποίηση UTZ, που εξασφαλίζει βελτιωμένες μεθόδους γεωργίας για τους αγρότες και πλήρη ιχνηλασιμότητα από τη φυτεία στο φλιτζάνι, κάνει σίγουρα τη διαφορά. Και στο εστιατόριο του καταστήματος «νέας γενιάς», όλα τα προϊόντα θα προσφέρονται σε ανακυκλώσιμες, χάρτινες συσκευασίες, ενώ θα λαμβάνονται μέτρα και κατά της σπατάλης των τροφίμων.

Τώρα πια, αρκούν μόνο μερικά βήματα για να προμηθευτούμε είδη διακόσμησης για το σπίτι, να αντλήσουμε έμπνευση, να αναβαθμίσουμε τους χώρους μας ή να σχεδιάσουμε την κουζίνα των ονείρων μας, με τη βοήθεια των ειδικών. Η ΙΚΕΑ έρχεται πιο κοντά μας και γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, με τα καταστήματα «νέας γενιάς», που μπορούμε να συναντάμε καθώς απολαμβάνουμε τη βόλτα μας, στο κέντρο της πόλης.

#ΙΚΕΑpiokonta #ikeapiraeus