ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Mega Deal: Το απόλυτο πακέτο προσφορών παίζει μόνο στη MediaMarkt

Mega Deal: Το απόλυτο πακέτο προσφορών παίζει μόνο στη MediaMarkt

Άλλο ένα καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του και ελπίζουμε να μην έχεις ξεμείνει από δυνάμεις, μιας και τώρα υποδεχόμαστε το φθινόπωρο με νέες προσφορές, για να κάνεις μια μίνι ανανέωση χωρίς όμως να τινάξεις τον προϋπολογισμό στον αέρα. 

Έχουμε και λέμε. Αλλαγή συσκευής με επιδότηση έως -50%, laptops με όφελος έως -40%, νέα πακέτα ειδικά για φοιτητές, αλλά και δυνατές προσφορές στα πιο hot Apple και Samsung προϊόντα. Όμως δεν σταματάμε εδώ. Τώρα στη MediaMarkt, μπορείς να κάνεις Mega Deal σε ψυγεία, ψυγειοκαταψύκτες και κλιματιστικά συνδυάζοντας πολλαπλά οφέλη και υπηρεσίες. Τι σημαίνει με απλά λόγια αυτό; Κρατήσου. Με την αγορά της συσκευής σου κερδίζεις όφελος έως 45%, δωρεάν ανακύκλωση, εγγύηση χαμηλότερης τιμής, 36 δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα και πέντε χρόνια επέκταση εγγύησης.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε αναλυτικά τα πλεονεκτήματα του νέου πακέτου προσφορών και τι κερδίζεις κάνοντας Mega Deal!

Όφελος έως -45%

Το ψυγείο είναι ίσως ο πολυτιμότερος βοηθός στην κουζίνα σου. Οι ψυγειοκαταψύκτες τελευταίας τεχνολογίας καλύπτουν στο έπακρον όλες τις ανάγκες του νοικοκυριού, ενώ ταυτόχρονα οι συσκευές υψηλότερης ενεργειακής κλάσης σε βοηθούν να εξοικονομείς χρήματα. Συν το ότι όπως γνωρίζεις, τα σημερινά ψυγεία είναι πιο «έξυπνα» από ποτέ. Τώρα, με το Mega Deal μπορείς να ανανεώσεις εύκολα την κουζίνα σου επιλέγοντας την κατάλληλη συσκευή με όφελος που φτάνει το -45%!

Εγγύηση χαμηλότερης τιμής

Αν παρόλα αυτά καταφέρεις να εντοπίσεις φθηνότερα το ίδιο προϊόν αλλού -πίστεψέ μας θα δυσκολευτείς- το πακέτο του Mega Deal περιλαμβάνει εγγύηση χαμηλότερης τιμής. Σε αυτήν την περίπτωση θα σου επιστραφεί η χρηματική διαφορά που έχεις πληρώσει, ώστε να γνωρίζεις με σιγουριά πως έχεις αποκτήσει τη συσκευή της αρεσκείας σου, στο χαμηλότερο δυνατό κόστος!

Δωρεάν εγκατάσταση και απεγκατάσταση

Εκτός των άλλων, το νέο Mega Deal σου παρέχει δωρεάν την υπηρεσία εγκατάστασης του κλιματιστικού. Πιο αναλυτικά, μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου, πιστοποιημένοι ψυκτικοί θα αναλάβουν εξ’ ολοκλήρου τη διαδικασία εγκατάστασης και τον έλεγχο λειτουργίας του συστήματος, ώστε να απολαύσεις το νέο σου air condition χωρίς κόπο και έννοιες. Μάλιστα, αν σε δυσκολεύει η αποσύνδεση του παλιού κλιματιστικού, οι συνεργάτες της MediaMarkt αναλαμβάνουν και την απεγκατάσταση της παλιάς συσκευής, ώστε να είναι έτοιμη για ανακύκλωση. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μελετήσεις μερικά tips για έξυπνη χρήση και χαμηλή κατανάλωση, τα οποία σίγουρα θα σου φανούν χρήσιμα.

Δωρεάν ανακύκλωση

Μαζί με τη δωρεάν εγκατάσταση και απεγκατάσταση της συσκευής σου, παρέχεται χωρίς κόστος και η υπηρεσία ανακύκλωσης. Συγκεκριμένα, οι συνεργάτες της MediaMarkt αναλαμβάνουν βήμα-βήμα την ανακύκλωσή της, όσο εσύ εξαργυρώνεις το ειδικό δωροκουπόνι αγορών που φτάνει έως και τα 100 ευρώ! Εναλλακτικά, μπορείς να πας την παλιά σου συσκευή προς ανακύκλωση στο πλησιέστερο κατάστημα MediaMarkt.

Πέντε χρόνια επέκταση εγγύησης

Επενδύοντας σε μια συσκευή υψηλών προδιαγραφών, το θέμα της ασφάλειας είναι προτεραιότητα. Το άγχος μιας ενδεχομένης ζημιάς συνοδεύει συχνά την αγορά μιας οικιακής συσκευής -και σίγουρα δεν το λες ευχάριστο συναίσθημα, ειδικότερα όταν μιλάμε για συσκευές, όπως τα ψυγεία, που είναι απαραίτητα σε σπίτι. Με την αγορά του νέου σου ψυγείου, λοιπόν, έχεις πέντε χρόνια επέκταση εγγύησης, ώστε να είσαι απόλυτα καλυμμένος, αν ο μη γένοιτο, συμβεί κάτι.

Όλοι οι τρόποι πληρωμής στη διάθεσή σου

Φυσικά, στη διάθεση σου έχεις διάφορους τρόπους πληρωμής, ώστε να πραγματοποιήσεις τις αγορές σου με τον τρόπο που σε βολεύει. Η πληρωμή της παραγγελίας μπορεί να γίνει πανεύκολα με πιστωτική κάρτα, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, με αντικαταβολή αλλά και μέσω PayPal. Ακόμη, μπορείς πάντα να παραλάβεις την παραγγελία στο πλησιέστερο κατάστημα MediaMarkt πληρώνοντας επιτόπου.

Αν θέλεις ακόμη μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, μην ξεχνάς πως μπορείς να κάνεις τις αγορές σου μέσα από το πρόγραμμα ΑΝΕΤΑ της MediaMarkt. Το νέο πρόγραμμα δόσεων σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις ό,τι χρειάζεσαι με έως και 36 δόσεις, χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Απλά επισκέπτεσαι ένα φυσικό κατάστημα MediaMarkt, επιλέγεις τα προϊόντα που θέλεις και υποβάλεις το αίτημά σου για χρηματοδότηση. Σε λίγα λεπτά έχεις την απάντηση από την τράπεζα, παραλαμβάνεις τις νέες σου συσκευές και… αυτό ήταν!

Η φθινοπωρινή σεζόν έφτασε. Ξεκίνα με τον καλύτερο τρόπο κάνοντας Mega Deal στα καταστήματα της MediaMarkt και στο mediamarkt.gr.

Καλές αγορές!