ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αυτήν τη σεζόν η ψυχαγωγία μας γίνεται σπιτική υπόθεση και εμείς, «παίζουμε δυνατά»

Αυτήν τη σεζόν η ψυχαγωγία μας γίνεται σπιτική υπόθεση και εμείς, «παίζουμε δυνατά»!
Τι θα παρακολουθήσουμε αυτήν τη σεζόν στην COSMOTE TV;

Με λίγα λόγια, η streaming υπηρεσία που θα επιλέξουμε, πρέπει να μας προσφέρει  premium περιεχόμενο, όποτε το θέλουμε και από όποια οθόνη μας βολεύει.

Τα τελευταία χρόνια το streaming έχει αναδειχθεί στον «κανόνα» σε ό,τι αφορά στην ψυχαγωγία μας, αφού με ένα μόνο κλικ ή με το άγγιγμα της οθόνης του smartphone, του laptop ή του tablet μας, μας επιτρέπει να είμαστε στην πρώτη σειρά του θεάματος και μπροστά στις πιο συναρπαστικές αθλητικές στιγμές.

Πώς όμως θα «παίξουμε δυνατά» στις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις και το πιο συναρπαστικό τηλεοπτικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο αυτήν την περίοδο, που η καθημερινή μας ψυχαγωγία γίνεται και πάλι σπιτική υπόθεση;

Όλα εξαρτώνται από τις επιλογές που θα κάνουμε. Και για να γνωρίζουμε με σιγουριά πως θα έχουμε κάνει τις βέλτιστες, το πρώτο και το πιο σημαντικό βήμα είναι να στραφούμε στην κατάλληλη για εμάς streaming υπηρεσία.

Ποια είναι τα σημεία-«κλειδιά» που αναβαθμίζουν την εμπειρία του streaming

Η streaming υπηρεσία που θα επιλέξουμε για τις εμπειρίες θέασής μας, πρέπει να μας προσφέρει την ποικιλία, την ευελιξία και τις επιλογές που θέλουμε, με βάση τις ανάγκες και τα γούστα μας. Από τη δυνατότητα να παρακολουθούμε πλούσιο περιεχόμενο μέσα από μία πληθώρα καναλιών, αλλά και on demand περιεχόμενο στη στιγμή που θέλουμε, μέχρι την ευκαιρία να παρακολουθούμε το αγαπημένο μας περιεχόμενο από κάθε συσκευή -laptop, tablet, smartphone- και όπου και αν βρισκόμαστε. Κυρίως όμως, η ιδανική streaming υπηρεσία πρέπει να διαθέτει μία «πλούσια» βιβλιοθήκη για ταινίες και σειρές για μικρούς και μεγάλους και φυσικά, να μας δίνει πρόσβαση στις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις, εγχώριες και μη.

Με λίγα λόγια, η streaming υπηρεσία που θα επιλέξουμε, πρέπει να μας προσφέρει premium περιεχόμενο, όποτε το θέλουμε και από όποια οθόνη μας βολεύει. Κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι, λοιπόν, ότι η COSMOTE TV έχει αναδειχθεί στην κορυφαία streaming υπηρεσία για την ψυχαγωγία στη χώρα μας, έχοντας κερδίσει με το περιεχόμενό της τόσο τους λάτρεις του αθλητισμού, όσο και τους σινεφίλ -και όχι μόνο. Και μία ματιά στο νέο περιεχόμενο της COSMOTE TV αρκεί για να «παίξουμε δυνατά» σε όλες τις κατηγορίες: Από τα αθλητικά μέχρι τις σειρές και από τις ταινίες μέχρι το κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Έτσι θα βρεθούμε μπροστά στις πιο συναρπαστικές αθλητικές στιγμές

Τι θα παρακολουθήσουμε όμως αυτήν τη σεζόν στην COSMOTE TV; Πώς μέσα από αυτήν τη streaming υπηρεσία θα είμαστε μαζί στην πρώτη σειρά του θεάματος και μπροστά στις πιο συναρπαστικές αθλητικές στιγμές; Σε ό,τι αφορά στο αθλητικό περιεχόμενο, οι επιλογές είναι πολλές. Για την ακρίβεια, η COSMOTE TV θα φιλοξενήσει πάνω από 90 κορυφαίες διοργανώσεις. Και θα έχουμε την ευκαιρία να τις απολαύσουμε, από όποια οθόνη επιθυμούμε, μέσα από 18 αθλητικά κανάλια και με τη μεγάλη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT δίπλα μας.

Από κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις της Ευρώπης, όπως UEFA Champions League, UEFA Europa League και UEFA Europa Conference League, μέχρι πλούσιο μπασκετικό περιεχόμενο σε NBA, FIBA Champions League, πρωταθλήματα Ιταλίας, Ισπανίας και Τουρκίας.

Φυσικά, από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσε να λείπει το ελληνικό πρωτάθλημα της Super League, ενώ για μία ακόμη χρονιά, 8 από τις 14 ομάδες -Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ιωνικός, ΟΦΗ, Βόλος ΝΠΣ, Παναιτωλικός και ΠΑΣ Λαμία- θα παίζουν αποκλειστικά στο «γήπεδο» της COSMOTE TV, προσφέροντας πλούσιο θέαμα στους συνδρομητές της. Μάλιστα, ειδικά για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, η COSMOTE TV δημιούργησε τρία νέα, ξεχωριστά κανάλια, για να μπορούν να παρακολουθούν τους εντός κι εκτός έδρας αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας.

Όσο για τους λάτρεις του τένις, των μηχανοκίνητων, των πολεμικών τεχνών και των πιο ιδιαίτερων αθλημάτων, δεν θα μείνουν παραπονεμένοι. Διότι θα μπορούν να κάνουν streaming στο τουρνουά ATP, σε Formula 1, Formula 2, Formula 3, MotoGP, WRC, WRX, ERC, Extreme-E, W Series, Moto-E, Rookies Cup, Race of Champions και 24h Nurburgring, αλλά και σε εκρηκτικούς αγώνες στα οκτάγωνα του UFC (Ultimate Fighting Championship), καθώς επίσης και σε επιλεγμένους αγώνες πυγμαχίας, αλλά και βόλεϊ, χάντμπολ, στίβου, padel και σκοποβολής.

Πώς θα «παίξουμε δυνατά» στην πρώτη σειρά του θεάματος από την άνεσή μας

Την περίοδο που διανύουμε, η ψυχαγωγία μας περιστρέφεται σε μεγάλο βαθμό στις εμπειρίες που απολαμβάνουμε εντός σπιτιού. Μπορεί, λοιπόν, για τους περισσότερους από εμάς home entertainment να σημαίνει εμπειρίες θέασης στο σπίτι, αλλά τη διαφορά στη συγκεκριμένη περίπτωση την κάνει το περιεχόμενο που έχουμε στη διάθεσή μας. Και με την COSMOTE TV οι επιλογές σε ταινίες και σειρές είναι πολλές και απευθύνονται σε κάθε γούστο και ηλικία. Όλα αυτά ενώ παράλληλα κάθε συνδρομητής μπορεί να δημιουργήσει έως και πέντε προφίλ και μεταξύ άλλων, υπάρχει ειδικό kids menu και επιτρέπεται η ταυτόχρονη θέαση σε έως και δύο συσκευές.

Τι θα δούμε όμως αυτήν τη σεζόν στα κανάλια της COSMOTE TV; Ποιο είναι το συναρπαστικότερο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο που ξεχωρίσαμε; Αρχικά, θα απολαύσουμε 80 πρεμιέρες σειρών και νέων κύκλων σειρών και μεγάλες κινηματογραφικές πρεμιέρες. Η λίστα είναι αναμφίβολα μεγάλη και εμείς, έχουμε ξεχωρίσει ήδη αρκετές προτάσεις.

Στο τηλεοπτικό μενού της νέας σεζόν, λοιπόν, περιλαμβάνεται το φινάλε της τηλεοπτικής ανθολογίας του «Έτερος Εγώ», το «Έτερος Εγώ: Νέμεσις», η νέα παραγωγή «Αόρατοι», οι σειρές «Star Trek: Discovery» (5η σεζόν) και «Star Trek: Strange New Worlds» (2η σεζόν), η σειρά «Yellowjackets» που απέσπασε επτά υποψηφιότητες για Emmy και μεταξύ άλλων, η 3η σεζόν της σειράς «The Great», όπου η Ελ Φάνινγκ υποδύεται τη Μεγάλη Αικατερίνη της Ρωσίας. Από τις νέες τηλεοπτικές αφίξεις, βέβαια, ξεχωρίζουν ήδη το «American Gigolo» με τον Τζον Μπέρνταλ, που βασίζεται στη γνωστή ταινία των 80s με τον Ρίτσαρντ Γκιρ και το «This England» με τον Κένεθ Μπράνα, να ενσαρκώνει τον τέως Πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον.

Όσο για το κινηματογραφικό μενού της σεζόν, η COSMOTE TV φέρνει το σινεμά στο σπίτι, με blockbusters, δράση, κωμικές και δραματικές ιστορίες και λαμπερούς πρωταγωνιστές. Από το «Top Gun: Maverick» με τον Τομ Κρουζ, μέχρι την επιτυχημένη γαλλική κομεντί «Θεέ μου τι σου κάναμε; 3» και από το υποψήφιο για δύο Όσκαρ «The Worst Person in the World» μέχρι το «Hitman's Wife's Bodyguard» με τους Ράιαν Ρέινολντς, Σάμιουελ Τζάκσον, Μόργκαν Φρίμαν, Σάλμα Χάγιεκ και Αντόνιο Μπαντέρας.

Το σίγουρο είναι πως με τέσσερα κανάλια παραγωγής COSMOTE TV, έξι κανάλια αφιερωμένα στα παιδιά, 15 κανάλια με σειρές, ταινίες και παιδικά για κάθε γούστο και με 3.800 επεισόδια σειρών, πάνω από 2.000 ταινίες και πάνω από 2.350 επεισόδια παιδικών σειρών να βρίσκονται στην on demand βιβλιοθήκη της αγαπημένης μας streaming υπηρεσίας, η ψυχαγωγία στο σπίτι αναβαθμίζεται. Τη νέα σεζόν, λοιπόν, «παίζουμε δυνατά», με πλούσιο, premium περιεχόμενο που μας φέρνει στην πρώτη σειρά του θεάματος και μπροστά στις πιο συναρπαστικές αθλητικές διοργανώσεις.

Σχετικές ειδήσεις

COSMOTE: Παρουσίασε τη νέα πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών Payzy

Η επιστροφή της ΑΕΚ στο «σπίτι» της αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Υποτροφίες COSMOTE για 30 πρωτοετείς φοιτητές με κοινωνικές και οικονομικές δυσκολίες