ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η HeavenOfBrands.com εμπιστεύεται τη χρήση του Recommendation Engine της Retargeting.biz

Η HeavenOfBrands.com εμπιστεύεται τη χρήση του Recommendation Engine της Retargeting.biz
HeavenofBrands.com

Η εταιρεία επέλεξε την αξιόπιστη λύση, που βελτιώνει σημαντικούς δείκτες για ηλεκτρονικά καταστήματα.

H HeavenofBrands.com που διαχειρίζεται το ομώνυμο κορυφαίο ηλεκτρονικό κατάστημα αθλητικών ειδών αλλά και 16 φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα και την Κύπρο, εμπιστεύτηκε την Retargeting.Biz και το Recommendation Engine της εταιρείας για να προσφέρει μια εξατομικευμένη εμπειρία αγορών στους πελάτες της.

H Retargeting.Biz, η αποτελεσματική διεθνής πλατφόρμα πολλαπλών εργαλείων μάρκετινγκ, με ηγετική παρουσία στις αγορές της Ελλάδα, της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας και της Ουγγαρίας, έχει αναπτύξει την δική της προηγμένη «μηχανή συστάσεων» ώστε οι πελάτες της να προσφέρουν στους καταναλωτές μια πραγματικά προσωποποιημένη αγοραστική εμπειρία που διαμορφώνεται σε πραγματικό χρόνο μέσα από την άντληση και την επεξεργασία δεδομένων που έρχονται από την περιήγηση και την συμπεριφορά των χρηστών μέσα στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Αναφερόμενος σε αυτή την συνεργασία, ο Μάνος Μουνδριανάκης, Head of Marketing της HeavenofBrands.com δήλωσε: «H επιλογή του Recommendation Engine της Retargeting.biz έγινε προκειμένου να δώσουμε στους καταναλωτές περισσότερη αξία, φέρνοντας μπροστά τους τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν και κάνοντας την εμπειρία αγορών μια εντελώς προσωπική υπόθεση. Κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός για εμάς και αυτό θέλουμε να το αισθάνεται σε όλα τα σημεία επαφής μαζί μας. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι δυναμικό και με την προσθήκη τέτοιων λύσεων μπορεί, χωρίς υπερβολή, να γίνει μοναδικό για τον καθένα που το επισκέπτεται».

Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης της συνεργασίας με την HeavenofBrands.com o κ. Θωμάς Κατάκης, της Retargeting Biz δήλωσε: «Eίμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που ένα ακόμη δυνατό όνομα του ηλεκτρονικού εμπορίου προτίμησε την Recommendation Engine της Retargeting.biz για την βελτίωση των on-site αποτελεσμάτων του. Από τις μέχρι τώρα συνεργασίες μας φαίνεται πως το συγκεκριμένο εργαλείο έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει το ποσοστό μετατροπής σε αγορές κατά 24% αλλά και να αυξήσει την αξία του μέσου καλαθιού αγορών κατά 12%. Είμαστε σίγουροι ότι η εφαρμογή της λύσης στην HeavenOfBrands.com θα έχει πολύ θετικά αποτελέσματα».