ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Έπιπλα με ελληνική υπογραφή για κάθε σύγχρονο σπίτι

Έπιπλα με ελληνική υπογραφή για κάθε σύγχρονο σπίτι

Τα έπιπλα του σπιτιού αποτελούν πολύ σημαντική υπόθεση κάθε οικογένειας.

Τα έπιπλα του σπιτιού αποτελούν πολύ σημαντική υπόθεση κάθε οικογένειας. Η επιλογή τους μπορεί να αποτελέσει μια εξόχως διασκεδαστική εμπειρία για όλα τα μέλη της, αρκεί να ληφθεί εξαρχής η σωστή απόφαση για την προμήθειά τους.

Τρία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά στα οποία εστιάζουμε όταν πρόκειται να επιλέξουμε έπιπλα για το σπίτι μας: Το design, η ποιότητα και το κόστος – ιδίως όταν δεν πρόκειται για κάποιο μεμονωμένο κομμάτι, αλλά για ένα καινούριο σπίτι, τότε το κόστος μπορεί να είναι αρκετά σημαντικό για έναν μέσο οικογενειακό προϋπολογισμό. Με δεδομένο όμως ότι το προσωπικό μας γούστο δεν είναι διαπραγματεύσιμο, και σε κάθε περίπτωση, εφόσον μιλάμε για έπιπλα, τότε είναι βέβαιο πως δεν θέλουμε να προχωρήσουμε σε επιλογές αμφιβόλου ποιότητας που σύντομα θα χρειαστεί να αλλάξουμε λόγω φθοράς, τότε η ποιότητα είναι το σημείο – κλειδί για το οποίο χρειάζεται να ερευνήσουμε διεξοδικά, πριν από την αγορά μας.

Ως προς το πώς θα διασφαλίσουμε την ποιότητα των επίπλων μας ενώ δεν είμαστε ειδικοί και δεν κατέχουμε τη συγκεκριμένη γνώση, υπάρχουν μια σειρά άλλοι παράγοντες που τείνουν να μας οδηγήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα, σε επιλογές που αξίζουν την εμπιστοσύνη μας και θα μας δικαιώσουν. Επιλέγοντας λοιπόν να προμηθευόμαστε τα έπιπλα του σπιτιού μας από μία ελληνική εταιρεία, με αδιάκοπη παρουσία στην αγορά, με συνέπεια και διάρκεια, δηλαδή, είναι βέβαιο πως θα επιλέξουμε ποιότητα και αντοχή για τα έπιπλά μας.

Τα έπιπλα GAND συγκεντρώνουν όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά που εγγυώνται την ποιότητα και σε επίπεδο προϊόντων αλλά και υπηρεσιών. Αρκεί να επισκεφθούμε το κατάστημα των 800τ.μ και των τεσσάρων ορόφων, στη Λεωφ. Κηφισίας 129, για να διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι πως πρόκειται για έπιπλα ντιζαϊνάτα, ποιοτικά και με ελληνική υπογραφή, στα οποία αξίζει να επενδύσουμε για να διαμορφώσουμε το σπίτι μας όπως ακριβώς το ονειρευόμαστε και όπως μας αξίζει.

Πράγματι, η υψηλή ποιότητα κατασκευής, σε συνδυασμό με το άψογο service και τις προσιτές τιμές έχουν καταστήσει την GAND μία από τις πλέον αξιόπιστες και καταξιωμένες εταιρείες στην ελληνική αγορά και δη, στον χώρο του επίπλου. Δεν είναι διόλου τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως η GAND παρέχει στους πελάτες της 15ετή γραπτή εγγύηση ποιότητας για επισκευή ή ακόμη και την ολική αντικατάσταση των επίπλων της, αναλαμβάνοντας ακόμα και τη μεταφορά από και προς το εργοστάσιό της.

Πρωτοποριακό design, εργονομία και άριστη ποιότητα

Η εταιρεία GAND έχει επιλέξει να εξελίσσει τα σχέδια και τα έπιπλά της, διατηρώντας τις παραδοσιακές αξίες με άξονα τις οποίες δημιουργήθηκε: Πρόκειται άλλωστε για μία πατροπαράδοτη ελληνική επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής επίπλου από το 1970. Μία οικογένεια, η οικογένεια Γονίδη, δημιούργησε τότε τα πρώτα χειροποίητα έπιπλά της, τα οποία σήμερα έχουν καθιερώσει τη GAND ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής επίπλων στην Ελλάδα.

Μέσα από την προσωπική σφραγίδα των δημιουργών, τα έπιπλα GAND ακολουθούν τις εξελίξεις και στον χώρο του επίπλου, με διαρκώς νέα, μοντέρνα σχέδια που καλύπτουν τις ανάγκες των σύγχρονων οικογενειών και των σύγχρονων σπιτιών, χωρίς όμως κανέναν συμβιβασμό ως προς την ποιότητα της κατασκευής. Εδώ και 45 χρόνια, οι έμπειροι διακοσμητές και τεχνίτες της GAND επιστρατεύουν την τεχνογνωσία τους και δημιουργούν έπιπλα που συνδυάζουν την καλαισθησία, το πρωτοποριακό design, τη λειτουργικότητα και την εργονομία, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών που ζητούν να δημιουργήσουν ένα πραγματικά όμορφο και λειτουργικό σπίτι.

Έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα για κάθε χώρο του σπιτιού

Στο εντυπωσιακό και φιλόξενο κατάστημα της GAND βρίσκουμε έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα για όλο το σπίτι. Από τα υπνοδωμάτια μέχρι την κουζίνα και την τραπεζαρία, από το σαλόνι, μέχρι το μπάνιο, αλλά και έπιπλα για τα μπαλκόνια και τις βεράντες μας, πάντα με την ποιότητα της GAND. Παράλληλα, βρίσκουμε εξαιρετικές σειρές διακοσμητικών αντικειμένων, που διαμορφώνουν τον χαρακτήρα του σπιτιού μας, ανάλογα και με το προσωπικό μας γούστο: Πίνακες, καθρέπτες, φωτιστικά και χαλιά που αποτυπώνουν το στιλ και την προσωπική μας «σφραγίδα» στον χώρο.

Αυτό που χρειάζεται να επισημάνουμε σχετικά με τα έπιπλα GAND είναι πως μας δίνουν την ευκαιρία να δημιουργήσουμε, μαζί με τους ειδικούς της εταιρείας και την καθοδήγησή τους, ειδικές κατασκευές από το εργοστάσιο, αλλά και τυχόν επισκευές παλαιών μας επίπλων, με ιδιαίτερη αξία και σημασία για την οικογένειά μας. Αρκεί να επισκεφθούμε το κατάστημα GAND και να μελετήσουμε από κοινού τις ανάγκες μας, προτείνοντας κατάλληλες λύσεις επίπλωσης και διακόσμησης του χώρου μας.

Η GAND είναι η επιλογή μας για έπιπλα που ταιριάζουν στον χώρο και το στιλ μας, ώστε να δημιουργήσουμε ένα σπίτι όπως ακριβώς το ονειρευόμαστε!